Autor Wątek: Dookoła Polski 2017  (Przeczytany 3508 razy)

Offline Mężczyzna onthecorssroad

• Miasto: Iwonicz- Zdrój
  • Na forum od: 18.10.2016
Dookoła Polski 2017
« 18 Cze 2017, 06:02 »

Witam. Jak już pewnie po tytule zauważyliście wybieram się na wyprawę rowerową dookoła Polski. To pierwsza moja tego typu wyprawa. Do tej pory najdłuższa wyprawa rowerowa a raczej wycieczka miała 2 dni.  Wyjazd planuje na 19 czerwca czyli jutro :D Przyznam się szczerze że jest lekki stresik, i masa myśli czy sobie poradzę czy nie załamię się po kilku dniach. Myślę że już lepiej się nie przygotuję do tej wyprawy, ale będę wdzięczny za każde dobre słowo od was. Chętnie skorzystam z każdej rady, odnośnie złej pogody, jak sobie radzicie w sytuacji burzowej, albo jak wygląda wasze stołowanie się w podróży no i tak ogólnie :D
 Cała trasa będzie miała około 3500km i myślę przejechać to w 4tygodnie. W trakcie podróży będę robił mase zdjęć i ujeć z których po powrocie zmontuje film. Mam nadzieje że mój aparat wytrzyma :D
 Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na moją stronę z której będę zdawał relacje każdego dnia.

https://www.facebook.com/On-The-Crossroad-1741824172755676/?ref=aymt_homepage_panel

Bo może akurat przejadę całą trasę w jednym kawałku :D A może być tak że 4-tego dnia będę gdzieś siedział na przystanku i płakał. ;) Ale bądźmy dobrej myśli.
 Tak że za każde dobre słowo dziękuje i pozdrawiam wszystkich zapalonych podróżników rowerowych :D

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
Odp: Dookoła Polski 2017
« 19 Cze 2017, 09:32 »
Powodzenia w realizacji pomysłu!

p.s Zdjęcie zdaje się z doliny Sanu, wzniesienie Tarki nad wsią Dylągowa ;-)

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 19 Cze 2017, 10:20 »
Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na moją stronę z której będę zdawał relacje każdego dnia. https://www.facebook.com/On-The-Crossroad-1741824172755676/?ref=aymt_homepage_panel
Gdybyś miał chwilę, to mógłbyś wrzucić info i tu, na forum. Zawsze to będzie nam wygodniej czytać.

Powodzenia!
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 19 Cze 2017, 12:36 »
Bo może akurat przejadę całą trasę w jednym kawałku  A może być tak że 4-tego dnia będę gdzieś siedział na przystanku i płakał.  Ale bądźmy dobrej myśli.

Limit czasu założyłeś sobie rozsądny, więc jestem przekonany że przejedziesz. Trzymam kciuki! :)

Gdybyś miał chwilę, to mógłbyś wrzucić info i tu, na forum. Zawsze to będzie nam wygodniej czytać.

Pewnie wrzuci, jeśli nie zapomni że ma literówkę w nicku ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum