Autor Wątek: Beskid Niski/Bieszczady/Ukraińskie Połoniny(Pikuj)  (Przeczytany 630 razy)

Offline Mężczyzna czyzykoland

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 15.07.2012
Cześć, planuje wyjazd rowerowy na do ok 10 dni od 1-2 lipca.  Trasa ok 700 km: https://www.bikemap.net/en/route/4056590-beskidy-bieszczady-i-zakarpacie-lipiec-2017/
Osobiście do Krynicy zamierzam dostać się szynobusem z Bochni (o 9 w Krynicy).
Odcinek polski jest do dogadania, nie upieram sie na idealnie takim przebiegiem.  Wyjazdu przesunąć nie moge. Generalnie spanie w namiocie najchętniej na dziko, chyba że wypadnie inaczej. Jedzenie z kuchenki standardowo makaron z sosem i inne wyjazdowe przysmaki, co kto lubi. O sobie: Mam 24 lata, kończe studia,w poprzednich latach robiłem różne trasy jak np 4 lata temu 4tys km przez Bałkany, mniejsze po kilkaset kilometrów góskie po Słowacji czy Sudetach Czeskich, czy ok 1000km przez Anglię i Walię. Niestety ostatnimi laty trochę się "zaniedbałem". Dlatego planuje górską wyprawę ze zwieńczeniem przejazdem ukraińskimi połoninami. Jeśli chodzi o dzienny dystans jazdy, najchętniej coś rzędu 100km, ale sam nie jestem pewien czy w tej chwili tyle jestem w stanie robić dzień w dzień i czy ktoś inny też by tyle chciał. Spokojniejsza jazda też jest mile widziana. Dojazd z bieszczad do Rzeszowa, który jest na mapie nie jest koniecznością. Zawsze można dojechać do Sanoka lub Przemyśla i dalej udac się pociągiem.

Jeśli ktoś by był chętny dołączeniem do mnie to proszę o kontakt :) Jeśli nie przez forum to mail czyzyk2@gmail.com.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum