Autor Wątek: Czolem  (Przeczytany 1960 razy)

epona

• Gość
Czolem
« 1 Mar 2007, 00:12 »
Witam!
Bardzo sie ciesze, ze moge wreszcie wziac aktywny udzial na forum. Do tej pory zagladalam tu od czasu do czasu i z wielkim zainteresowaniem czytalam Wasze posty  :shock:
Jak tu tarafilam? Wszystko zaczelo sie od szalonego pomyslu na wyprawe rowerowa do Wloch. Rzecz w tym, ze nie mam doswiadczenia w tak dalekich podrozach, a i moj rowerek pewnie rozsypalby sie w polowe drogi. Zaczelam, wiec szperac w internecie i odkrylam, ze naprawde wielu Polakow dotknietych jest  perpetuum mobile rowerum - choroba ustawicznego pedalowania. A dane statystyczne potwierdzaja, ze wskaznik zachorowalnosci wzrasta kazdego dnia. Jakis czas temu zauwazylam takze u siebie niepokojace objawy  :mrgreen:
Mam tylko nadzieje, ze goraczka nie minie mi tak nagle jak sie pojawila.
Licze na Wasze wsparcie i porady dla sakwiarzowego zoltodzioba. Pozdrawiam  :wink

Offline tobiasz

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.06.2006
Czolem
« 1 Mar 2007, 00:15 »
Witamy na forum :)

Offline bighunter

• Miasto: Suwałki
  • Na forum od: 14.06.2006
Czolem
« 3 Mar 2007, 09:13 »
witamy na pokladzie a teraz szoruj poklad ///joke :D

Offline Mężczyzna mordimer

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 15.06.2006
    • http://www.wyprawy.yoyo.pl
Re: Czolem
« 4 Mar 2007, 19:13 »
Cytat: "epona"
Rzecz w tym, ze nie mam doswiadczenia w tak dalekich podrozach, a i moj rowerek pewnie rozsypalby sie w polowe drogi. Zaczelam, wiec szperac w internecie i odkrylam, ze naprawde wielu Polakow dotknietych jest  perpetuum mobile rowerum - choroba ustawicznego pedalowania. A dane statystyczne potwierdzaja, ze wskaznik zachorowalnosci wzrasta kazdego dnia. Jakis czas temu zauwazylam takze u siebie niepokojace objawy  :mrgreen:
Mam tylko nadzieje, ze goraczka nie minie mi tak nagle jak sie pojawila.
Licze na Wasze wsparcie i porady dla sakwiarzowego zoltodzioba. Pozdrawiam  :wink

Witamy
Rozejrzyj się na naszym forum dokładnie, wiele informacji zostało już tutaj przedstawione, ale w razie wątpliwość nie bój się pytać :D
Gorączka będzie jeszcze większa jak tylko wsiądziesz na obładowany rower sprzętem
pozdrawiam

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum