Autor Wątek: Witam!!!  (Przeczytany 4962 razy)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Witam!!!
« 22 Lut 2010, 21:04 »
Witam!
Gdy przyjrzałem się pieskowi w awatarze mnie olśniło! Mazury, Reszel... Przecież my się spotkaliśmy! W połowie sierpnia, zaproponował Pan nocleg trzem rowerzystom pod swoją altanką. To byłem ja (najwyższy, najchudszy z rowerem obładowanym zielonymi sakwami) z kolegami, byliśmy wtedy w trakcie wyprawy. Oczywiście  skorzystaliśmy z propozycji, warto byłourocza okolica! Bardzo dziękuje!
Jaki ten internet mały ;)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
Witam!!!
« 22 Lut 2010, 22:51 »
Waldemarze, moja Kuleżanka tez połamała 3 kosci w sródstopiu 1 czerwca dwa lata temu, ale we wrzesniu tego samego roku była juz w stanie pojechać na Litwę i Łotwę, rowerem. Latem już na pewno będzie w porządku. Trzymam kciuki;)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Witam!!!
« 23 Lut 2010, 08:03 »
Witam  Vagabond  :lol: Miło mi,  że się odezwałeś - wiem że nocowaliście wtedy w Pilcu nad rzeczką.   Teraz, po spotkaniu w internecie wiesz dlaczego Was zaczepiłem  w Reszlu i zaproponowałem nocleg - po prostu musimy  sobie pomagać. Cieszę się, że  miło wspominacie ten pobyt u mnie. :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie. :wink:
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Witam!!!
« 15 Kwi 2010, 19:34 »
Robi się ciepło - wyprowadzam się wypoczywać nad wodę i wędkować ale bez internetu. Jeżeli  ktoś będzie w potrzebie, rowerkując po Warmii i Mazurach, to mogę pomóc w znalezieniu locum itp.Wieś Pilec g.Reszel /5 km Sw. Lipka/ pytać w sklepie o właściciela pieska "Pirata"/avatar/ - nakierują. :wink:    Do zobaczenia. :D
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
Witam!!!
« 16 Kwi 2010, 12:16 »
Niewykluczone, że uderzymy na majówkę w te strony, ale planowo chyba tylko do Korszy damy radę.

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Hawana, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
Witam!!!
« 16 Kwi 2010, 14:57 »
Ja z małą bandą planuję jechać przez Św. Lipkę w Lipcu. I być może, jeśli będzie można,  skorzystamy z kawałka pola pod namioty. Do zobaczenia.

Offline Bogusław

• Miasto: tu i tam :)
  • Na forum od: 23.03.2010
Witam!!!
« 21 Kwi 2010, 00:58 »
Waldemar,Ty to masz życie...wiosna,piękna przyroda,wędkowanie,"luz bluz"... :lol:
...użyszkodnik...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum