Autor Wątek: Pozycja na rowerze/kierownica - trekking vs. cross  (Przeczytany 4145 razy)

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Fajny.
Stevensa bardzo cenię za to, że nie kombinuje i jak ma być np. Alivio, to jest pełna grupa. Miałem kiedyś przez chwilę X4 na Alivio, bardzo fajny.
Niżej jest X6, któremu chyba bym wymienił wideł na sztywniaka, ale generalnie czegoś podobnego bym szukał, gdybym był na miejscu autora wątku. Na v-kach i gdzieś ze średniej półki.

http://allegro.pl/rower-crossowy-stevens-x6-sx-shimano-deore-i6882024281.html#thumb/4

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
Tylko ten Białogard...
No właśnie...

Offline Mężczyzna mitch

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 13.07.2017
Tu masz ciekawą propozycję http://allegro.pl/super-cross-full-xt-xtr-super-stan-i6887488770.html

Dziękuję za link, ale proszę nie marnujcie czasu na wyszukiwanie, bo nie chcę być jak gwiazdy na forum, które zakładają wątki w stylu: "szukam roweru crossowego - jakieś propozycje?"  ::).

Moim celem było poznać opinie doświadczonych rowerzystów co do pozycji i zupełnie zgadzam się z sugestiami, że póki nie pojeżdżę to się nie dowiem.

Z pewnością będę szukał roweru z regulowanym mostkiem i amortyzatorem przednim, gdyż moje trasy po Warszawie biegną często po zdezelowanych chodnikach (patrz: ból łokcia).
Chcę też pierwszy swój rower mieć nowy, chyba że trafi się coś w Warszawie i będzie odpowiadało (rozmiar, stan, wyposażenie, cena). Po prostu chcę zobaczyć na żywo zanim kupię.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
OK, kończę więc swój udział w tym wątku.
Powodzenia.

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami: