Ciężko Ci będzie znaleźć chętnych, bywalcy forum przejechali R10 przynajmniej 10 razy Chociaż ja lubię tam wracać, lubię morze, dlatego 23 lipca będę w Ustce i ruszę na wschód z prędkością toczącego się koła Może gdzieś na trasie się miniemy ...przydałyby się jakieś naklejki formowe na rower
Cytat: Pawtlen w 15 Lip 2017, 20:53Ciężko Ci będzie znaleźć chętnych, bywalcy forum przejechali R10 przynajmniej 10 razy Chociaż ja lubię tam wracać, lubię morze, dlatego 23 lipca będę w Ustce i ruszę na wschód z prędkością toczącego się koła Może gdzieś na trasie się miniemy ...przydałyby się jakieś naklejki formowe na rower 10? to dlaczego nie 11?. Raczej się nie miniemy, bo faktycznie zainteresowanie tematem średnie.
Cześć Ja również planuję wyjazd wzdłuż wybrzeża na początku sierpnia. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy.Trasa którą planuję przejechać będzie się w wielu miejscach pokrywała z R-10 ale nie mam zamiaru się jakoś specjalnie kurczowo tego szlaku trzymać. Napisz coś więcej o tym, jak widzisz swój wyjazd. Jakie planujesz dzienne przebiegi, ile czasu masz zamiar plażować, gdzie masz zamiar się stołować, jak planujesz nocować. Może się uda razem przejechać choć kawałek trasy
10? to dlaczego nie 11?.
Niestety muszę zweryfikować swoje plany wakacyjne. Dzięki jednemu panu który zajechał mi drogę mój rower nadaje się tylko w kubeł. Szczęście w nieszczęściu że ja jestem cały.Spróbuję jeszcze coś pokombinować z góralem, ale nie mam w nim mocowań pod bagażnik a jazda z plecakiem, nawet małym, jakoś mnie nie przekonuje.