Autor Wątek: Może morze?  (Przeczytany 2071 razy)

Offline Kobieta olena

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 02.08.2016
Może morze?
« 13 Lip 2017, 16:54 »
Witajcie,
chciałabym przejechać trasę R-10 wzdłuż wybrzeża. Wyjazd nastawiony na aktywny, ale jednak odpoczynek, z przerwami na plażowanie.
Termin elastyczny - im szybciej tym lepiej.
Fajnie, jeśli zebrałaby się większa grupa.
Ola - 37 l.

Offline Mężczyzna Pawtlen

• Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 07.06.2015
Odp: Może morze?
« 15 Lip 2017, 20:53 »
Ciężko Ci będzie znaleźć chętnych, bywalcy forum przejechali R10 przynajmniej 10 razy :) Chociaż ja lubię tam wracać, lubię morze, dlatego 23 lipca będę w Ustce i ruszę na wschód z prędkością toczącego się koła :) Może gdzieś na trasie się miniemy ...przydałyby się jakieś naklejki formowe na rower :)

Offline Mężczyzna kouczan

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 14.07.2017
« 15 Lip 2017, 21:05 »
My ruszamy najprawdopodobniej 30.07 z Helu w kierunku zachodnim. Do zobaczenia na trasie 😀

Wysłane z mojego Lenovo A6020a46 przy użyciu Tapatalka

Offline Mężczyzna pabloskus

• Miasto: Włoszakowice
  • Na forum od: 07.07.2017
« 15 Lip 2017, 21:42 »
Ciężko Ci będzie znaleźć chętnych, bywalcy forum przejechali R10 przynajmniej 10 razy :) Chociaż ja lubię tam wracać, lubię morze, dlatego 23 lipca będę w Ustce i ruszę na wschód z prędkością toczącego się koła :) Może gdzieś na trasie się miniemy ...przydałyby się jakieś naklejki formowe na rower :)

Ja jeszcze nie przejechałem trasy R10 :)

Offline Kobieta olena

« 17 Lip 2017, 08:39 »

10? to dlaczego nie 11?. Raczej się nie miniemy, bo faktycznie zainteresowanie tematem średnie.

Offline Mężczyzna pabloskus

• Miasto: Włoszakowice
  • Na forum od: 07.07.2017
« 17 Lip 2017, 11:08 »

10? to dlaczego nie 11?. Raczej się nie miniemy, bo faktycznie zainteresowanie tematem średnie.

a kiedy dokładnie chesz jechać ja mam urlop od 7  sierpnia do 19

Offline Kobieta olena

« 17 Lip 2017, 11:21 »

a kiedy dokładnie chesz jechać ja mam urlop od 7  sierpnia do 19
[/quote]

Chciałabym "już", ale sierpień też będzie ok.

Offline Bartek

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 15.11.2010
« 17 Lip 2017, 14:15 »
Cześć :)

Ja również planuję wyjazd wzdłuż wybrzeża na początku sierpnia. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy.
Trasa którą planuję przejechać będzie się w wielu miejscach pokrywała z R-10 ale nie mam zamiaru się jakoś specjalnie kurczowo tego szlaku trzymać.
Napisz coś więcej o tym, jak widzisz swój wyjazd. Jakie planujesz dzienne przebiegi, ile czasu masz zamiar plażować, gdzie masz zamiar się stołować, jak planujesz nocować. Może się uda razem przejechać choć kawałek trasy :)
Najwspanialsza mądrość – to poznanie samego siebie.

Offline Kobieta olena

« 18 Lip 2017, 09:45 »
Cześć :)

Ja również planuję wyjazd wzdłuż wybrzeża na początku sierpnia. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy.
Trasa którą planuję przejechać będzie się w wielu miejscach pokrywała z R-10 ale nie mam zamiaru się jakoś specjalnie kurczowo tego szlaku trzymać.
Napisz coś więcej o tym, jak widzisz swój wyjazd. Jakie planujesz dzienne przebiegi, ile czasu masz zamiar plażować, gdzie masz zamiar się stołować, jak planujesz nocować. Może się uda razem przejechać choć kawałek trasy :)

Hej,
to mają być wakacje, więc nie chcę układać jakiegoś sztywnego planu.
Wszystko zależy od pogody, towarzystwa, chęci i jest kwestią dogadania.
Ogólnie: dzienna liczba km od ok 50 w górę.
Spanie - mogą być zarówno kwatery, pensjonaty, pola namiotowe, na dziko.
Jedzenie - rano lubię wypić dobrą kawę, reszta częściowo we własnym zakresie, czasem "na mieście".
Plażowanie - uzależnione gł. od pogody, jeśli będzie "lampa" to chętnie poleżę ze 2 godzinki.

« 22 Lip 2017, 22:45 »

10? to dlaczego nie 11?.
[/quote]
Sama nazwa mówi R10 - replay 10 :)
Ja jadę jutro pociągiem do Gdyni, o 13.30 ruszam z Gdyni na zachód, tak nietypowo bo wszyscy jadą ze Świnoujścia na wschód. Całe życie pod prąd ...

[/quote]

Offline Kobieta olena

« 24 Lip 2017, 08:39 »

10? to dlaczego nie 11?.
Sama nazwa mówi R10 - replay 10 :)
Ja jadę jutro pociągiem do Gdyni, o 13.30 ruszam z Gdyni na zachód, tak nietypowo bo wszyscy jadą ze Świnoujścia na wschód. Całe życie pod prąd ...

teraz wszystko jasne...
ps. udanego:)
[/quote]
[/quote]

Offline Bartek

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 15.11.2010
« 24 Lip 2017, 23:53 »
Niestety muszę zweryfikować swoje plany wakacyjne. Dzięki jednemu panu który zajechał mi drogę mój rower nadaje się tylko w kubeł. Szczęście w nieszczęściu że ja jestem cały.

Spróbuję jeszcze coś pokombinować z góralem, ale nie mam w nim mocowań pod bagażnik a jazda z plecakiem, nawet małym, jakoś mnie nie przekonuje.
Najwspanialsza mądrość – to poznanie samego siebie.

Offline Kobieta olena

« 31 Lip 2017, 08:51 »
Niestety muszę zweryfikować swoje plany wakacyjne. Dzięki jednemu panu który zajechał mi drogę mój rower nadaje się tylko w kubeł. Szczęście w nieszczęściu że ja jestem cały.

Spróbuję jeszcze coś pokombinować z góralem, ale nie mam w nim mocowań pod bagażnik a jazda z plecakiem, nawet małym, jakoś mnie nie przekonuje.
Mimo wszystko udanych wakacji, oby już bez takich atrakcji.

Offline Kobieta olena

« 31 Lip 2017, 08:53 »
Planowany start 07.08.17 z Gdańska na zachód.

« 3 Sie 2017, 22:42 »
Czyli też pod prąd ;) Polecam zacząć z Gdyni promem do Helu i tam zacząć rowerową podróż. Trasa po półwyspie helskim całkiem miła :)
Życzę udanych wakacji i super wspomnień

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum