CytujAle nie możesz zgrać trasy do sieci za pomocą komórki korzystając z jej połączenia z siecią Możesz.
Ale nie możesz zgrać trasy do sieci za pomocą komórki korzystając z jej połączenia z siecią
Ostatnio jednak Garmin coś popsuł jedną z ostatnich aktualizacji. Od niedawna drenuje mi baterię trzy razy szybciej. Z 7%/h zrobiło się ponad 22%. Pisałem do wsparcia w tej sprawie. Zobaczymy co wymyślą.
Cytat: 4gotten w 10 Mar 2018, 21:26Ostatnio jednak Garmin coś popsuł jedną z ostatnich aktualizacji. Od niedawna drenuje mi baterię trzy razy szybciej. Z 7%/h zrobiło się ponad 22%. Pisałem do wsparcia w tej sprawie. Zobaczymy co wymyślą.Ciężko powiedzieć czy to kwestia aktualizacji, aż taka różnica to byłaby ogromna wpadka, a na forum Garmina nie widać krzyków w tym temacie. Bateria też może paść/osłabnąć, szczególnie po zimie. W razie takich podejrzeń warto wgrać starszy firmware, wtedy od razu widać czy w nim był problem.
Coś jest na rzeczy z tym "softem". Nie jest to raczej spadku wydajności przez użytkowanie w niskiej temperaturze. Zimy Garmin raczej nie widział. Zarówno na forum szosowym jak i garmina trochę ludzi o tym pisało. Sam zorientowałem się dopiero jak wyskoczyłem na dłuższą jazdę na dworze. Trenując w domu nic nie zauważyłem, ale trudno było jak sesja nie trwała dłużej niż 1 godzinę.
Nie wiem czy ktos tu jeszcze zagląda ale chciałem zapytać posiadaczy licznika Wahoo, którzy jechali w evantach typu Karpacka Hulaka, Maraton Podróżnika itp. czy ten sprzęt dawał radę jeżeli chodzi o jazdę po śladzie trasy?