... 1x11 (30 x 11-46)...... napęd się nie sprawdził. ...
Kiedyś miałem tarcze BioPace (eliptyczne) i uważam, że to działało. Nie dane mi było się przekonać o problemach z kompatybilnością późniejszych rozwiązań - jakiś sk... zakosił mi ten rower i potem już jeździłem na okrągłych.
Mam gdzieś w szpargałach korbę z biopace, chyba 48-38-28 na kwadrat, gdybyś chciał znowu spróbować. Ja już raczej nie będę jej nigdzie zakładał.
Cytat: rufiano w 26 Lip 2017, 23:09wykaz ekwipunku mało szczegółowyTo ironia, czy rzeczywiście Ci tam czegoś zabrakło?PABLO
wykaz ekwipunku mało szczegółowy
...No i przyłączam się do pytania Kota o kleszcze.
/.../Uwaga na gramaturę, żeby nie kupić za ciepłych rzeczy!/.../
/.../ nie łapie smrodu, /.../
Cytat: R_och w 28 Lip 2017, 20:26gdybyś nie znalazł towarzystwa, a chciał się z kimś poszlajać niezmiennie zapraszam w Beskid Niski. My właśnie 5.08 zaczynamy w Tarnowie Jak byście byli skłonni trochę z modyfikować plany, to można by razem ruszyć wzdłuż Karpat - Połoniny Pikuja, Połonina Borżawa, Połonina Krasna, Świdowiec, Czarnohora ... aż do Rumuni. Przygoda czeka!Po prostu, zamiast zaczynać w Tarnowie, zaczynamy w Medyce lub w Cisnej.PABLO
gdybyś nie znalazł towarzystwa, a chciał się z kimś poszlajać niezmiennie zapraszam w Beskid Niski. My właśnie 5.08 zaczynamy w Tarnowie