... chyba jednak pora dać szansę zarobić komuś innemu.
Wszędzie można trafić na problemy, więc to nie będzie gwarancją powodzenia, ale pewnie wiele osób teraz się zastanawia, czy ryzykowac.
... wolę po prostu dać zarobić firmie z mniej niepoważnym podejściem do klienta. Wybór jest spory.
Wygląda na to, że ośli upór w twierdzeniu, że nie widzą maili to niestety jest normalna praktyka w CR: http://kot.bikestats.pl/1605988,Centrum-Rowerowe-batalia-trwa.html#comment940909
Możliwe, że nie zależy im na niej, bo jak właśnie doczytałem jest to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - czyli system cieszący się ostatnio najgorszą opinią. Zauważyłem, że łatwiej jest teraz zrobić interes pod szyldem swojego nazwiska niż poprzez sp. z o.o.
Trzeba zawsze pamiętać, że "zoo" może zniknąć nagle z całym inwentarzem. Bo w razie bankructwa ewentualny majątek najpierw dzielą między siebie US i ZUS, potem banki, na końcu prywatni wierzyciele.
Żebyśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia:... w dniu 20 kwietnia 2016 roku OPONEO.PL S.A. ("OPONEO") podpisała z CCR SPORT Sp. z o.o. ("CCR") - wiodącym podmiotem w branży rowerowej w handlu internetowym umowę w sprawie utworzenia wspólnej spółki, pod firmą Dadelo Sp. z o.o. ...
Oponeo ......Mieli kasę za opony i reszta ich kompletnie nie obchodziła ...
Chyba że po prostu nie ma z czego oddawać bo dostawcy już nie chcą dawać na kredyt, bo koszty, bo śmierć już w oczy zagląda.
No proszę. Całe życie człowiek się uczy. Właśnie przeczytałem, że i mój bank to ma, tylko trzeba zgłosić telefonicznie.
Kocie, co z Twoją kasą? Pojawiła się?
I jeszcze w ramach ciekawostki: ponoć wczoraj na FB pisali, że przelali mi pieniądze. Ciekawe jak się z tego kłamstwa będą teraz tłumaczyć....