Autor Wątek: Poranne owsiki  (Przeczytany 18251 razy)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 20:29 »
klocki lego w teren?:D rewelka!! ;P mi zawsze rodzice zabraniali bo powiedzieli, że pogubię;)

może macie jakieś zdjęcia tych łodzi?:D :mrgreen:

wykapany ojciec z Bilelsiątka ;D
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Bitels

• Gość
Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 20:42 »
Zdjęć tych łodzi nie mamy niestety, ale wyglądały trochę jak te pierdoloty z bagien na Florydzie:) Filip często ogląda na you tubie filmiki o budowaniu różności z klocków Lego. Spędza tam tyle czasu, że you tuba nazywam już święty you tube :D
Cytat: "Księgowy"
wykapany ojciec z Bilelsiątka ;D

Tak, tylko wąsy mu jeszcze nie urosły. Ale spoko, urosną bo to nasza rodzinna tradycja. W rodzinie wszyscy faceci  mają wąsy, tylko mój brat się wyłamał, bo mu żona powiedziała, żeby zgolił :D Chyba w buzikowaniu przeszkadzały :mrgreen:

Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 20:47 »
uwielbiałem klocki ale inspiracje czerpałem z głowy, teraz pewnie nawet instrukcji papierowych nie dołączają tylko na płycie cd;P

moje ulubione to był technix
:D

a wracając do rowerowania - młody Bitels ma na karku jakaś wyprawkę większa czy dopiero zaczyna??
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Bitels

• Gość
Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 20:53 »
Młody bitels dopiero zaczyna. Jego dłuższy wyjazd to wycieczka nad Jeziorsko 60 km. od Łodzi, ale parę w nogach ma i zapału mu nie brakuje. W czasie tego wyjazdu, na postojach poganiał nas, a po dojechaniu na miejsce do wieczora z wody nie wychodził. Chyba ma ADHD czy coś w tym stylu :D  W następnym roku wybiera się z nami na zlot forumowy :D

Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 21:11 »
życze mu dużo zapału, jak kiedyś będę miał potomka rowerowanie będzie wpajane od małego;D Bitels junior powinien być super szczęśliwy, że jego rodzice tak spędzają czas a nie na telenowelach.  :mrgreen:

Bitels

• Gość
Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 22:00 »
Dzięki, dzięki :D Zapału mu nie braknie. Nie interesuje go piłka (co dziwne u chłopaka z Łodzi :D ), ani zabawa w wojnę, za to rower jest dla niego pasją. Nawet w szkole ze swoją wychowawczynią rozmawia o rowerach, wycieczkach rowerowych i miejscach, które dzięki wycieczkom rowerowym poznał i zobaczył. A my z bitelsową cieszymy się, że nie chuligani jak część jego kolegów.

Offline kokop

• Miasto: Chard
  • Na forum od: 11.01.2010
Poranne owsiki
« 11 Cze 2011, 22:58 »
Super  :D
Naprawde fajnie popatrzeć na taka ekipę.  U Bitelsów to każdy z każdego może być dumny, takich to prawie ze świeca trza szukać.
  A ja dzisiaj kurna w pracy.  Jutro gdzieś pojadę
 :mrgreen:
Kleine Fiech ach Scheiße machen.

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Poranne owsiki
« 13 Cze 2011, 19:07 »
Pięknie się zrelaksowaliście Bitels, pozdrowienia dla Ani i Filipa :)
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Poranne owsiki
« 17 Cze 2011, 22:06 »
Cytat: "Bitels"
W rodzinie wszyscy faceci  mają wąsy, tylko mój brat się wyłamał, bo mu żona powiedziała, żeby zgolił :D Chyba w buzikowaniu przeszkadzały :mrgreen:

Moj tata ma brodę i wąsy od zawsze;) powiedział że zgoli, jak będzie zacznie mieć potrzebę odmłodzenia się, póki co jej nie odczuwa;) Czasami mam wrażenie, że wiekowo czuje się młodszy ode mnie :mrgreen:
Poza tym, nie sądze żeby wąsy czy broda jakoś specjalnie przeszkadzały;) No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!!  :shock:
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline kokop

Poranne owsiki
« 18 Cze 2011, 20:07 »
Cytat: "Marta"
No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!!  :shock:

No dobra, koniec żartów.
    Wyjdziesz za mnie  :?:

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Poranne owsiki
« 19 Cze 2011, 13:51 »

Poza tym, nie sądze żeby wąsy czy broda jakoś specjalnie przeszkadzały;) No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!!  :shock:

A ja sobie nie wyobrażam, żeby mogło być inaczej!
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Bitels

• Gość
Poranne owsiki
« 19 Cze 2011, 14:04 »
Cytat: "Bitels"
W rodzinie wszyscy faceci  mają wąsy, tylko mój brat się wyłamał, bo mu żona powiedziała, żeby zgolił :D Chyba w buzikowaniu przeszkadzały :mrgreen:

Moj tata ma brodę i wąsy od zawsze;) powiedział że zgoli, jak będzie zacznie mieć potrzebę odmłodzenia się, póki co jej nie odczuwa;) Czasami mam wrażenie, że wiekowo czuje się młodszy ode mnie :mrgreen:

Jeśli chodzi o wąsy, to Andzia parę razy coś przebąkiwała o zgoleniu. Robiła jakieś przymiarki jakbym wyglądał bez nich, ale prędzej łeb ogolę niż wąsy. Taki już ze mnie Tuhaj-Bej :D

edit: Są dziewicze, nigdy nie golone, więc mają swoją wartość :lol:

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Poranne owsiki
« 19 Cze 2011, 19:18 »
Jeeż, ja po roku czasu zgoliłem, bo obiad smakował wąsami (albo wąsy obiadem, nie pamiętam co bardziej mi przeszkadzało). Więc Twoje do skromnych wielce należą i wartość mają tylko sentymentalną :)
(tu obrazek z panem z zawiniętymi wąsami powinien się pojawić?)
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Poranne owsiki
« 19 Cze 2011, 19:46 »
Cytat: "kokop"
No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!!  :shock:

Wyjdziesz za mnie  :?:

Pewnie, tylko najpierw przyjedź do Szkotlandii, zobaczymy jak nam się będzie jeździć po tutejszyh pagórkach;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline kokop

Poranne owsiki
« 19 Cze 2011, 19:50 »
 No to teraz  :roll:
 Marta,  
Masz jakieś plany na przyszły weekend?
----
Cytat: "hindiana"

A ja sobie nie wyobrażam, żeby mogło być inaczej!

hindiana
Weź nie rób prania mózgu, ok?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum