wykapany ojciec z Bilelsiątka
W rodzinie wszyscy faceci mają wąsy, tylko mój brat się wyłamał, bo mu żona powiedziała, żeby zgolił Chyba w buzikowaniu przeszkadzały :mrgreen:
No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!! :shock:
Poza tym, nie sądze żeby wąsy czy broda jakoś specjalnie przeszkadzały;) No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!! :shock:
Cytat: "Bitels"W rodzinie wszyscy faceci mają wąsy, tylko mój brat się wyłamał, bo mu żona powiedziała, żeby zgolił Chyba w buzikowaniu przeszkadzały :mrgreen:Moj tata ma brodę i wąsy od zawsze;) powiedział że zgoli, jak będzie zacznie mieć potrzebę odmłodzenia się, póki co jej nie odczuwa;) Czasami mam wrażenie, że wiekowo czuje się młodszy ode mnie :mrgreen: Poza tym, nie sądze żeby wąsy czy broda jakoś specjalnie przeszkadzały;) No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!! :shock:
Cytat: "Marta" No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!! :shock: :mrgreen: Wyjdziesz za mnie :
Cytat: "Marta"Poza tym, nie sądze żeby wąsy czy broda jakoś specjalnie przeszkadzały;) No i nie wyobrażam sobie żeby żona coś mężowi kazała!! :shock:A ja sobie nie wyobrażam, żeby mogło być inaczej!