Ależ nikt (? mam nadzieję) nie wątpi.My tu tylko o tym jak Wam to ułatwić.
Apropos niefortunnej Hiszpanii, za którą teraz pluję sobie w brodę, to był taki strzał w powietrze.
Cytat: HornyHorse w 23 Sie 2017, 16:17Apropos niefortunnej Hiszpanii, za którą teraz pluję sobie w brodę, to był taki strzał w powietrze.To ja mam inną propozycję. Litwa i Łotwa. Wystartować z Augustowa do Wilna, potem do Rygi, wracać wybrzeżem i przez okręg Kaliningradzki, alternatywnie przez Kowno. Płasko. Tanio. Blisko. W razie kryzysu łatwo skracać trasę pociągami.
To ja mam inną propozycję. Litwa i Łotwa. Wystartować z Augustowa do Wilna, potem do Rygi, wracać wybrzeżem i przez okręg Kaliningradzki, alternatywnie przez Kowno. Płasko. Tanio. Blisko. W razie kryzysu łatwo skracać trasę pociągami.
Jeśli ma być płasko, niedrogo i ciekawie, to polecam Polskę Hiszpania płaska nie będzie. Jeśli uznacie, że gór się nie boicie, to warto rozważyć też Rumunię lub Turcję.Najważniejsze jednak pytanie: w jakiej porze roku planujecie wyjazd?
Cytat: emes w 1 Wrz 2017, 13:09Jeśli ma być płasko, niedrogo i ciekawie, to polecam Polskę W Polsce też pojeździmy, wybierzemy się na kilka małych wypraw przed tą większą. Ale zależy nam, żeby zobaczyć coś nowego
Jeśli ma być płasko, niedrogo i ciekawie, to polecam Polskę