Niewiem czy chcesz wchodzić w hydraulikę ale nawet modele shimano na poziomie Deore powinny zapewnić wystarczają moc i modulację.
Trzeba mieć takie same tarcze, na wypadek pogięcia lub zużycia przedniej.
Też macie takie wrażenie, że tarcza 160 to za mało na przód takiego roweru?
Cytat: anghan w 7 Sty 2018, 21:53Też macie takie wrażenie, że tarcza 160 to za mało na przód takiego roweru?Może i mało, ale to jest standard jeśli chodzi o sztywne widelce. Brak ograniczeń mają zwykle tylko grube amortyzatory.
Ale trzeba pamiętać o tym adapterze na tył który jest jakiś inny. Mówiłem Ci o nim jak się widzieliśmy.
Ktoś mi mówił, że jest zachwycony łańcuchami KMC których ja bym na przykład nie założył (pewnie dlatego, że kiedyś widziałem niski model, który 1000km ledwie zrobił).
Cytat: anghan w 21 Sty 2018, 19:45Ktoś mi mówił, że jest zachwycony łańcuchami KMC których ja bym na przykład nie założył (pewnie dlatego, że kiedyś widziałem niski model, który 1000km ledwie zrobił). KMC to jeden z największych producentów łańcuchów. Wiele firm branduje ich produkty. Opieranie opinii o firmie na podstawie jakiegoś niskiego wytworu nie ma sensu. Masz to za co zapłaciłeś.
SRAM PC-971