...Nie wiem czy tak powinno być, czy tak może być, czy też absolutnie nie powinno.
W chwycie dolnym albo na łapach jest wyraźnie dalej a w związu z tym pozycja jest bardziej wyciągnięta.Nie wiem czy tak powinno być, czy tak może być, czy też absolutnie nie powinno.
To siodełko w Marinie w porównaniu do mojego Flyera to też tragedia.
...A na jakim chwycie jeździ się najwięcej?...To siodełko w Marinie w porównaniu do mojego Flyera to też tragedia.
Cytat: qbab w 27 Wrz 2017, 14:08...A na jakim chwycie jeździ się najwięcej?...To siodełko w Marinie w porównaniu do mojego Flyera to też tragedia. Górny chwyt i na klamkach. Sidełko WTB od razu poszło do wymiany. Teraz siedzi Fabric Scoop:L.
/.../ w dolnym chwycie trochę przeszkadza mi brzuch /.../
/.../Co do wyposażenia to zdecydowanie brakuje klamek hamulcowych na górnym chwycie, na szczęście ktoś to wymyślił i pewnie sobie takie założę. /.../
/.../ Brakuje mi tez lusterka bo się przyzwyczaiłem i niestety z tego co wczoraj zwróciłem uwagę to gdybym jakieś zamontował na końcu kierownicy to i tak bym je sobie zasłaniał przedramieniem, zarówno w górnym jak i dolnym chwycie. /.../
P.S.Żonie się podoba
Brakuje mi tez lusterka bo się przyzwyczaiłem i niestety z tego co wczoraj zwróciłem uwagę to gdybym jakieś zamontował na końcu kierownicy to i tak bym je sobie zasłaniał przedramieniem, zarówno w górnym jak i dolnym chwycie. Musze to jeszcze rozpracować.
To siodełko nie wygląda na jakieś super wygodne, jak dla mnie wygląda prawie tak samo jak to fabryczne.