Spokojnie, przez te święta grafik ma wolne, projekty są już prawie na ukończeniu.
Daniel obiecał, że na pewno na wiosnę te stroje będą - więc trzymamy za słowo. Ja na podstawie tej wypowiedzi zrezygnowałem z zamawiania stroju MPP i chciałbym wierzyć, że błędu nie popełniłem wierząc w ten wiosenny termin
Mówiłem, że projekty 4x MRDP wymagają wspólnej koncepcji, sam projekt MRDP jest niby gotowy, ale z Zachodem jest jakiś problem i nie możemy znaleźć koncepcji. Wschód i Góry, też są gotowe.A właściwie to chyba zamienimy góry na spodenkach na lewej nogawce na fale bez latarni.Też potrzebuję nowych ciuchów:)
Mówiłem, że projekty 4x MRDP wymagają wspólnej koncepcji, sam projekt MRDP jest niby gotowy, ale z Zachodem jest jakiś problem i nie możemy znaleźć koncepcji. Wschód i Góry, też są gotowe.
Cytat: emes w 3 Sty 2019, 13:45Wilku, na pewno na którąś wiosnę zdążysz ten strój założyć. O ile powstanie To tak jak ze śniegiem na święta. Na któreś zwykle jest
Wilku, na pewno na którąś wiosnę zdążysz ten strój założyć. O ile powstanie
Mam tu wycenę z Vitesse, personalizacja 60zł netto , w porównaniu do 20 z poprzednich lat wydaje się starasz nie dużo, nie dostałem jeszcze odpowiedzi w tym zakresie. Co prawda są tu dwa elementy do personalizacji.
No ale jeśli Vitesse stawia takie wysokie warunki finansowe (bo wspominałeś też że same stroje będą bardzo drogie) - to może uderzyć do firmy która robiła stroje na MPP, chyba Martombike? Ciężko ocenić jaka jest różnica jakościowa