Autor Wątek: MRDP - stroje  (Przeczytany 156516 razy)

Offline Mężczyzna vuki

• Miasto: Rawicz
  • Na forum od: 16.04.2014
Odp: MRDP - stroje
« 23 Sty 2019, 08:16 »
Ja się już mocno zastanawiam czy jest sens kupować gdyby w końcu sprawa doszła do skutku.
MiRowerDajePower

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 23 Sty 2019, 10:52 »
Ja się już mocno zastanawiam czy jest sens kupować gdyby w końcu sprawa doszła do skutku.
Chyba juz nie ma.
Niech Wigor wywiesi białą flagę i powie w końcu.....sorry,ale temat mnie przerósł i nie dam rady tego załatwić.....
;

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 23 Sty 2019, 14:42 »
jest nadzieja grafik się wczoraj odezwał.

Ale trzymajmy się faktów, projekt był już przed MRDP, ale że Wam się nie podobał to powstał nowy. A druga rzecz to minęło dopiero 1,5roku, a nie dwa.
« Ostatnia zmiana: 23 Sty 2019, 14:53 Wigor »

Offline Mężczyzna Mijah

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 01.02.2017
« 23 Sty 2019, 16:49 »
jest nadzieja grafik się wczoraj odezwał.
Coś konkretnego powiedział? ;)

minęło dopiero 1,5roku
To tak na serio? :D

Pomijając, że mamy 2019, a strój miałby być datowany na 2017, to cała ta szopka z zamówieniem sprawia, że też już nie będę zainteresowany.

Offline Mężczyzna Gavek

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 10.06.2014
« 23 Sty 2019, 18:25 »
Powiedzmy to sobie wprost. Jeśli chcesz coś zrobić i masz chęci, a brak Ci umiejętności to mimo wszystko dalej jesteś w stanie to zrobić przy pomocy znajomych którzy te umiejętności mają. W końcu nie każdy jest dobrym grafikiem i ma do tego prawo :D

Bez urazy Daniel, ale nie wiem czemu upierasz się przy tym samym grafiku z którym jak widzimy dogadać się trochę trudno.

Jak każdy by poszukał wśród własnych znajomych to zebrałaby się całkiem pokaźna grupka osób, która mogłaby stworzyć bardzo fajny wzór.

Tak jak kiedyś dawno temu proponowałem, że jak chcesz mogę spróbować kogoś ogarnąć do tego projektu. Jeśli byś chciał chyba, że robimy strój zastępczy który proponował Mijah :D

Offline Mężczyzna Wigor

« 23 Sty 2019, 18:29 »
Grafik był wymieniony, tylko się zawiesił na święta. Powstał fajny projekt, ostateczna wersja niewiele będzie się różnić od tej, która była tu już prezentowana.

Offline Mężczyzna Gavek

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 10.06.2014
« 23 Sty 2019, 21:05 »
Czyli bez latarni i bez czasów wszędzie dookoła. To już ustaliliśmy po MRDP  ::)

Offline Mężczyzna Wigor

« 23 Sty 2019, 21:08 »
latarnia będzie dwa razy, raz na koszulce z przodu i raz na spodenkach

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 23 Sty 2019, 22:06 »
Bez urazy Daniel, ale nie wiem czemu upierasz się przy tym samym grafiku z którym jak widzimy dogadać się trochę trudno.

Jeszcze nie spotkałem grafika, z którym byłoby się łatwo dogadać, i który dotrzymywałby jakichkolwiek terminów.

Gdybyś znał takiego, chętnie nawiążę współpracę :)

Słuchajcie, może po prostu nie zamówimy ani jednej sztuki, dopóki będzie ta latarnia?

Offline Mężczyzna szafar

« 24 Sty 2019, 10:32 »
Wielu z nas pisało,że latarnia na spodenkach jest bez sensu,a Ty się dalej przy niej upierasz.
Jakoś Janik (BBT);CFC/Gustaw (TDS) oraz chłopaki z MPP mogą strój zrobić w kilka tygodni po imprezie
;

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 24 Sty 2019, 11:31 »

Ale to naprawdę jest przegięcie, dużych rozmiarów latarnia na spodenkach to pasuje jak świni siodło, a też ta latarnia nie jest znowu aż takim symbolem tej imprezy by ją tak eksponować. Na spodenkach dobrze wyglądają takie elementy jak lampasy, czy inny kolor ściągaczy, dobrym pomysłem było umieszczenie dystansu na ściągaczach. Ale latarnia w takim miejscu to ni przypiął ni wypiął. Tak więc proponuję kompromis - jedna latarnia na koszulce wystarczy, ale ustąp ludziom z tą drugą, bo jak widzisz poza Tobą nie ma entuzjastów tego pomysłu.

Warto by było Daniel, żebyś się wsłuchał w to czego ludzie co tych strojów będą używać z grubsza sobie życzą, a nie na siłę forsował swoje zdanie. Bo to dla tych ludzi mają być te stroje, a nie tylko dla Ciebie.

Wielu z nas pisało,że latarnia na spodenkach jest bez sensu,a Ty się dalej przy niej upierasz.
Jakoś Janik (BBT);CFC/Gustaw (TDS) oraz chłopaki z MPP mogą strój zrobić w kilka tygodni po imprezie

Składałem przecież jakiś czas temu Danielowi propozycję, że jeśli nie ma czasu by to załatwić w sensownym przedziale czasowym - by pozwolił tę sprawę zorganizować np. na forum, ale nie było odpowiedzi. No i czekamy 1,5 roku, a końca dalej nie widać i już ludzie mocno się irytować zaczynają, bo tyle czekania to już spore przegięcie.

Offline Mężczyzna Wigor

« 24 Sty 2019, 13:42 »
Wszystko się rozchodzi o projekt, bez gotowego projektu nie można zamówić strojów

Offline Mężczyzna szafar

« 24 Sty 2019, 13:44 »
Wszystko się rozchodzi o projekt, bez gotowego projektu nie można zamówić strojów
A Ty w kółko to samo. Nie masz jeszcze projektu, więc nie masz NIC do zaoferowania.
;

Offline Mężczyzna Wigor

« 24 Sty 2019, 13:47 »
Wszystko rozchodzi się o drobiazgi, a one są bardzo istotne.

Wolę mieć dopracowany strój, niż wypuszczać do produkcji tandetę.

Offline Mężczyzna szafar

« 24 Sty 2019, 13:56 »
Wszystko rozchodzi się o drobiazgi, a one są bardzo istotne.

Wolę mieć dopracowany strój, niż wypuszczać do produkcji tandetę.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum