Autor Wątek: MRDP - stroje  (Przeczytany 156521 razy)

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
Odp: MRDP - stroje
« 13 Lut 2019, 16:54 »
Wielkość latarni jest dopasowana do fal, tu proporcje są własciwe

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 13 Lut 2019, 17:20 »

Ale wielu ludzi nie przekonuje ta argumentacja, ani dla nich symbolika latarni nie jest specjalnie ważna. To nie jest symbol klasy globusa na Nordkappie, żeby go aż tak eksponować

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
« 13 Lut 2019, 17:46 »
Mam wrażenie, że dyskusja zatoczyła kolejne koło.
Nie jechałem MRDP i jechać nie będę, a do tego zamierzałem już nic nie pisać, ale poniższy cytat nie pozostawia mnie obojętnym  :D
Latarnia powinna być w odpowiednich proporcjach do stroju, a nie do fal, bo czasami fale są większa, a czasami mniejsze  ;D
Byłem już krytykiem latarni w takiej formie i nawet proponowałem pomoc w częściowym rysowaniu, bo nie chciałem brać na siebie całości. Można było od 6 września 2017 zrobić cuda na tych strojach, a mam wrażenie, że właściwie mamy do czynienia z tym samym projektem.
Latarnia jest narysowana bez pomysłu, jest brzydka i jest za duża - niezmienna ocena kibica.

ed.
Chyba nie macie, uczestnicy, co drążyć tego tematu, bo na nic ten wysiłek. Pozostaje zamawiać, kupować i jeździć.

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 13 Lut 2019, 19:49 »
Bez latarni. Wynik faktyczny,bez zaokraglania, tylko dla tych co ukonczyli w limicie. Dla pozostalych,ktorzy przejechali MRDP tylko dystans,ale bez czasu i kategorii. Spodenki bez latarni i bez fal. Cale czarne. Na sciagaczach tak jak proponujesz ,na jednym dystans na drugim czas. Dla sympatykow MRDP stroju brak. Rękawki bez ozdobników.
« Ostatnia zmiana: 13 Lut 2019, 19:55 szafar »
;

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
« 13 Lut 2019, 20:25 »
A może zamiast latarni na nogawce po prostu logo MRDP? Na koszulce bym zostawił jak jest, tylko bez tych motywów na rękawach.

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
« 13 Lut 2019, 21:19 »
Pod dystansem zamiast napisów można narysować rowerek, sylwetkę kolarza.
Żaden z proponowanych napisów nie jest dobry. Latarnia od biedy jedna.
Wrzucaj do realizacji poprawimy po następnym MRDP  ;D
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

jark

• Gość
« 13 Lut 2019, 21:42 »
... jak w autobusie
jeden kierowca , jedna kierownica
inaczej mamy , to co mamy ...
Daniel ... decyzja.

j.

Offline Mężczyzna kosola

• Kosma
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 05.01.2016
« 13 Lut 2019, 22:49 »
Bez latarni. Wynik faktyczny,bez zaokraglania, tylko dla tych co ukonczyli w limicie. Dla pozostalych,ktorzy przejechali MRDP tylko dystans,ale bez czasu i kategorii. Spodenki bez latarni i bez fal. Cale czarne. Na sciagaczach tak jak proponujesz ,na jednym dystans na drugim czas. Dla sympatykow MRDP stroju brak. Rękawki bez ozdobników.

Popieram w zupełności

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 14 Lut 2019, 00:11 »
Kobiety jednak mają lepsze wyczucie estetyki, i nie są to żadne babcie tylko osoby zaangażowane w MRDP

O fak.
Robiąc z kolegami strony www (w zespole naprawdę dobry grafik) przy każdym projekcie niemalże modliliśmy się o jedno: żeby klient nie pokazywał projektu żonie, córce, matce, kochance

W 9 na 10 przypadków kończyło się to listą żądań w stylu "żywsze kolory", "większe logo" czy "dodać cienie". Popartych argumentem, że kobiety mają lepsze oko.

Grafik w milczeniu wprowadzał te zmiany, kończąc pracę usunięciem wszelkich śladów po tym, że jest autorem.

Podoba mi się ten wariant.

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 14 Lut 2019, 10:09 »
w sumie jako niezainteresowanemu nabyciem stroju fajnie się to czyta...

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 14 Lut 2019, 11:24 »
O fak.
Robiąc z kolegami strony www (w zespole naprawdę dobry grafik) przy każdym projekcie niemalże modliliśmy się o jedno: żeby klient nie pokazywał projektu żonie, córce, matce, kochance

W 9 na 10 przypadków kończyło się to listą żądań w stylu "żywsze kolory", "większe logo" czy "dodać cienie". Popartych argumentem, że kobiety mają lepsze oko.

Grafik w milczeniu wprowadzał te zmiany, kończąc pracę usunięciem wszelkich śladów po tym, że jest autorem.

Celne podsumowanie  :lol:

Podoba mi się ten wariant.

Też mi to odpowiada, czyli już są 4 osoby popierające ten wariant

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 5 Mar 2019, 18:32 »
Pora kolejny raz odświeżyć ten kultowy temat na forum ;)

Marzec już za pasem, więc tak nieśmiało chcieliśmy się dowiedzieć co tam słychać u grafika? Nie zaziębił się nam biedaczek przypadkiem? Bo z gardłem nie ma żartów, tego nie wolno sobie lekceważyć!  :P

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 5 Mar 2019, 19:15 »
projekty graficzne zostały już przekazane do Vitesse, obiecali zrobić ostateczną wersje na poniedziałek 25 lutego. A mamy już kolejny tydzień, chyba zobaczę co u konkurencji w Sochaczewie słychać, bo Vitesse coś mnie zlewa.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 5 Mar 2019, 22:40 »
nieśmiało chcieliśmy się dowiedzieć co tam słychać u grafika?

Jak grafik obieca że zrobi, to zrobi. Nie trzeba mu o tym przypominać co pół roku.

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 6 Mar 2019, 07:48 »
projekty graficzne zostały już przekazane do Vitesse, obiecali zrobić ostateczną wersje na poniedziałek 25 lutego. A mamy już kolejny tydzień, chyba zobaczę co u konkurencji w Sochaczewie słychać, bo Vitesse coś mnie zlewa.
Teraz przez kilka lat będzie szukanie tych co te stroje uszyją.
;

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum