Cytat: Raphael w 18 Lut 2020, 12:10Wypadałoby wiedzieć przed zamknięciem zamówień ile jest zamówień na białe/czarne. Być może wystarczyłoby zmienić wersję kolorystyczną żeby nie dopłacać 50%...Ja zamówiłem czarną z krótkim rękawem (GMRDP).
Wypadałoby wiedzieć przed zamknięciem zamówień ile jest zamówień na białe/czarne. Być może wystarczyłoby zmienić wersję kolorystyczną żeby nie dopłacać 50%...
Oczywiście przed końcem zamówień będę informować o spełnionym minimum, podstawowy asortyment jak koszulki i spodenki z pewnością minimum będzie spełnione. Termin realizacji to ok 5 tyg licząc od 16 marca.Całe zamówienie jest wysyłane jedną paczką do mnie, a następnie je rozsyłam do poszczególnych uczestników maratonu.
To wcale nie jest pewne z tym podstawowym asortymentem. Całość ukończyło niewiele osób, sporo też się wykruszy: jedni nie wiedzą, inni dali już spokój. Ja reflektuję na białą koszulkę i nie wiem czy będzie pięciu chętnych. W przypadku braku zainteresowanych zamienię na ciemną. Druga sprawa to jak to opłacać skoro nie wiadomo jakie będą finalnie ceny?
tzn? zamawiam linie proline
tak, wszystko zgodnie z opisem