Autor Wątek: MRDP - stroje  (Przeczytany 156629 razy)

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
Odp: MRDP - stroje
« 29 Lut 2020, 19:35 »
Wkladka czerwona pro, mozna wyminenic na inną.
Ile będzie wynosiła dopłata do wkładki VITESSE ULTIMATE ?
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 2 Mar 2020, 12:48 »
Ja jestem ciekaw ilu będzie chętnych na Zachód? Było nas wyjątkowo mało, więc pewnie i chętnych na strój będzie niewielu...  ::)

Wigor, skoro masz już wszystko dopracowane, to może zrób "akcję stroje" raz na pół roku, bo zamówić wszystko co bym chciał za jednym razem nie ma szans, bo jest po prostu za drogo.  ;) Chętnie zamówiłbym coś na następną zimę. :)
« Ostatnia zmiana: 2 Mar 2020, 15:17 Johnny_n »
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna MARECKI

• Miasto: Elbląg, Polska
  • Na forum od: 28.01.2016
    • Rowerowa strona Mareckiego
« 2 Mar 2020, 14:55 »
To może ja się zapytam szanownych ultrasów czy ktoś z GMRDP będzie zamawiał kurtkę zimową oraz spodnie zimowe Winter Shield. Tak się niefortunnie składa, że to najdroższe pozycje na liście i nie wiem, czy w ogóle warto sobie głowę zawracać.

Poza tym - tak informacyjnie - napiszę, że dostępna jest jeszcze jedna wkładka do spodenek. Jest ona jeszcze niewidoczna na www Vitesse, ale dostępna. Nazywa się open cell microfibra i jest w kolorze zielonym oraz rozmiarze proline (obecnie proline też jest zielona, nie czerwona). Korespondując sobie z Panią Honoratą Anisiewicz-Omid dowiedziałem się, że: ,,Jest to wkładka do produkcji której producent nie używa w ogóle kleju. Wkładka ta jest więc dużo bardziej elastyczna i oddychająca niż jakakolwiek inna wkładka. Zbudowana jest ze specjalnej gąbki, która znakomicie odprowadza wilgoć z wewnątrz jednocześnie nie pochłaniając wilgoci z zewnątrz. Jest przeznaczona do jazdy na długie dystanse''

Zdjęcia w załączeniu.
« Ostatnia zmiana: 2 Mar 2020, 15:30 MARECKI »

Offline Mężczyzna klaus

• Miasto:
  • Na forum od: 03.11.2017
« 2 Mar 2020, 15:23 »
Zamawiam z GMRDP kurtkę zimową, nad gaciami się zastanawiam, ale chyba się skuszę, jak będzie za mało chętnych to Wigor da info. Zamówienie powyżej 500 zeta można rozbić na dwie raty.

« 2 Mar 2020, 15:29 »
Wiem, wiem. Płatność to nie problem, chociaż zwyżki o 50% nie zaakceptuję, bo to nie jest tyle warte. Obawiam się, że chętnych nie będzie. Chociaż dwóch nas już jest, kto jeszcze? :-)

« 2 Mar 2020, 17:32 »
W takim razie wziąłem czarną GMRDP z długim rękawem, uprasza się o jeszcze 4 chętnych ;-)
To jest Was już trzech  ;D
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 2 Mar 2020, 18:15 »
W takim razie wziąłem czarną GMRDP z długim rękawem, uprasza się o jeszcze 4 chętnych ;-)

A nawet czterech... ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

« 2 Mar 2020, 18:23 »
Elegancko. To jeszcze bierzcie spodnie, bo nie wszystkie zimy będą takie, jak ta kończąca się ;-)

Offline Mężczyzna klaus

• Miasto:
  • Na forum od: 03.11.2017
« 2 Mar 2020, 19:19 »
zamówiłem spodnie zimowe Winter Shield to jest nas dwóch ;D ???

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 2 Mar 2020, 23:25 »
Wkladka czerwona pro, mozna wyminenic na inną.
Ile będzie wynosiła dopłata do wkładki VITESSE ULTIMATE ?

Jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi z Vitesse. Ostatnio było to ok 20zł więcej.

Offline Mężczyzna Wigor

« 2 Mar 2020, 23:31 »
Ja jestem ciekaw ilu będzie chętnych na Zachód? Było nas wyjątkowo mało, więc pewnie i chętnych na strój będzie niewielu...  ::)

Wigor, skoro masz już wszystko dopracowane, to może zrób "akcję stroje" raz na pół roku, bo zamówić wszystko co bym chciał za jednym razem nie ma szans, bo jest po prostu za drogo.  ;) Chętnie zamówiłbym coś na następną zimę. :)

Na chwilę obecną na Zachód są chętne 3 osoby,  minimum produkcyjne to 5 szt danego asortymentu, ale dla całości zamówienia danego wzoru musi być minimum 10 górnych części. czyli np. 7 koszulek i 3 bluzy.

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
« 3 Mar 2020, 08:41 »
niestety mnie nie liczcie, ja zamówiłem koszulkę "letnią" z długim rękawem. Wszak na lemondce i tak zawsze używam rękawków...

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 3 Mar 2020, 18:36 »
Ja chcę zamówić właściwie pozamawialem ale nie wiem dokładnie co i ile mam płacić bo klikałem po kolei co mi pasuje i kliklem wyślij i teraz nie wiem ani ile to kosztuje ani nic.

« 3 Mar 2020, 19:32 »
Spokojnie. Dostaniesz potwierdzenie na e-maila i posumowanie rzeczy które zamówiłeś.
Na koniec rachunek bankowy do przelewu. Daniel to w miarę ogarnia.

Offline Mężczyzna Wigor

« 3 Mar 2020, 21:28 »

niestety mnie nie liczcie, ja zamówiłem koszulkę "letnią" z długim rękawem. Wszak na lemondce i tak zawsze używam rękawków...

ta koszulka z długim rękawem jest dosyć ciepła, ja ubieram jak jest poniżej 5st C

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum