Cytat: Raphael w 3 Lip 2020, 19:08No więc dobrze...Dostałem, jestem jedynym z tych 10 szczęśliwców do których poszły przesyłki.Odczucia mam jednak ambiwalentne...Powinienem się cieszyć bo bluza leży idealnie. Fajny krój i materiał, miła w dotyku. A jednak coś poszło nie tak...Zastanawiam się co z tym zrobić. Skłaniam się jednak do tego, żeby zostawić to tak jak jest. Odesłać i czekać kilka miesięcy?Chyba nie... Ja mam bluze MRDP z tylna kieszonka z Gory i dystansem 1122 km .Bede to reklamował
No więc dobrze...Dostałem, jestem jedynym z tych 10 szczęśliwców do których poszły przesyłki.Odczucia mam jednak ambiwalentne...Powinienem się cieszyć bo bluza leży idealnie. Fajny krój i materiał, miła w dotyku. A jednak coś poszło nie tak...Zastanawiam się co z tym zrobić. Skłaniam się jednak do tego, żeby zostawić to tak jak jest. Odesłać i czekać kilka miesięcy?Chyba nie...
Wszycie złej kieszonki czy czasu do nogawki to nie jest jakiś wielki błąd, ot zwykła pomyłka, kazdemu może się zdarzyć, co do rozmiarów to nawet stroje wysyłane do przymiarki różną się od tych, które ostatecznie dostaliśmy.Niestety Vitesse ciągle się upiera, że rozmiary są ok. Czekam na odpowiedź co z tym zrobią.Sprawa jest złożona, bo jeżeli ktoś zamówił koszulkę nieco luźniejszą to ta, którą otrzymał jest w sam raz i nie wymaga poprawy.Problem też dotyczy bardziej małych rozmiarów, do 3 włącznie, powyżej 5 są na tyle duże, że nawet leki brzuch się mieści.
Jeżeli chcesz mogę wysłać do Ciebie strój taki jaki otrzymaliśmy, jednak jeżeli okaże się zbyt mały to znacznie wydłuży procedurę reklamacji.Ja osobiście mieszczę się w koszulkę rozmiar 3, jednak sprawia uczucie zbyt obcisłej. Jeżeli ważysz ok 70kg i masz ok 182cm wzrostu to 3 będzie na Ciebie mocno dopasowana.
Koszulka dotarła Zamówiłem rozmiar 4 i jest OK (nie muszę zrzucać wagi ).Dzięki Daniel