Cytat: skaut w 16 Wrz 2021, 14:00(A swoją drogą to jest najpewniejszy symptom jesieni- ożywienie ulubionego wątku "szafiarskiego").A do wiosny rozmiary się zdezaktualizują. Tyle że to nie problem, bo na wiosnę będziemy w tym samym punkcie
(A swoją drogą to jest najpewniejszy symptom jesieni- ożywienie ulubionego wątku "szafiarskiego").
"Do tego będą to stroje z [...], rozciągliwych materiałów"
Ja również rozmawiałem z Marcinem po zakończonym MPP. Jasno deklarował, że będzie szył stroje. Być może całe zamieszanie wynika z faktu, że był mocno zmęczony po maratonie i nie do końca ogarniał rozmowę.
Musimy poczekać na opinię Wigora w tym zakresie, bo Marcin bardzo konkretnie mówił o tych strojach, nawet pokazywał mi zdjęcia koszulek i krój wyglądał bardzo zachęcająco. Ale znając historię tego wątku to byłoby sporo za prosto, tak po prostu zamówić i za 2 miesiące stroje dostać
Z Marcinem teoretycznie byliśmy umówieni, tylko, że od jakiegoś czasu nie ma z nim kontaktu. Czekam na projekty graficzne i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Hola, hola Maciek. Kolejka obowiązuje. My biedni ukończyciele GMRDP'19 też czekamy na stroje. I pieniądze wpłaciliśmy ... .(A swoją drogą to jest najpewniejszy symptom jesieni- ożywienie ulubionego wątku "szafiarskiego").
Czy otwieranie tematu projektu jest otwieraniem puszki pandory?
Mi się ten wzór podoba - ładne są te stroje!
Grafika będzie taka jak poprzednio
istotne dla mnie, żeby to był nowszy krój i nowsze materiały niż to co było u Vitesse.