Autor Wątek: MRDP - stroje  (Przeczytany 156504 razy)

Offline Mężczyzna Wycior

• Miasto: Boruszowice
  • Na forum od: 01.09.2017
Odp: MRDP - stroje
« 16 Wrz 2021, 14:13 »
(A swoją drogą to jest najpewniejszy symptom jesieni- ożywienie ulubionego wątku "szafiarskiego").

A do wiosny rozmiary się zdezaktualizują. Tyle że to nie problem, bo na wiosnę będziemy w tym samym punkcie ;)
A Wilk napisał, że:
"Do tego będą to stroje z [...], rozciągliwych materiałów"
Trzymam za słowo  ;D

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
« 16 Wrz 2021, 17:08 »
Ja również rozmawiałem z Marcinem po zakończonym MPP. Jasno deklarował, że będzie szył stroje. Być może całe zamieszanie wynika z faktu, że był mocno zmęczony po maratonie i nie do końca ogarniał rozmowę. :) 
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 16 Wrz 2021, 18:37 »
Ej, ej, ja wyraźnie widziałem, ze nagrodą za ukończenie MRDP w limicie jest możliwość zamówienia stroju. Gdzieś ktoś pisał o tym, że będzie można go otrzymać i jeździć?  8)
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 16 Wrz 2021, 19:52 »
Ja również rozmawiałem z Marcinem po zakończonym MPP. Jasno deklarował, że będzie szył stroje. Być może całe zamieszanie wynika z faktu, że był mocno zmęczony po maratonie i nie do końca ogarniał rozmowę. :)

Musimy poczekać na opinię Wigora w tym zakresie, bo Marcin bardzo konkretnie mówił o tych strojach, nawet pokazywał mi zdjęcia koszulek i krój wyglądał bardzo zachęcająco. Ale znając historię tego wątku to byłoby sporo za prosto, tak po prostu zamówić i za 2 miesiące stroje dostać  :lol:

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
« 16 Wrz 2021, 20:34 »
A z jakiej to firmy odpadła Ci wkładka? Bo ja testowałem spodenki z MPP 2020 i muszę powiedzieć, że są ekstraklasa. Nie widzi mi się ryzykować, że problemy jakościowe były krótkoterminowe, bo rzadko są. A zamówienie na strój z MPP trzeba złożyć do jutra.

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 16 Wrz 2021, 20:42 »
Musimy poczekać na opinię Wigora w tym zakresie, bo Marcin bardzo konkretnie mówił o tych strojach, nawet pokazywał mi zdjęcia koszulek i krój wyglądał bardzo zachęcająco. Ale znając historię tego wątku to byłoby sporo za prosto, tak po prostu zamówić i za 2 miesiące stroje dostać  :lol:

Z Marcinem teoretycznie byliśmy umówieni, tylko, że od jakiegoś czasu nie ma z nim kontaktu. Czekam na projekty graficzne i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 16 Wrz 2021, 20:51 »
Z Marcinem teoretycznie byliśmy umówieni, tylko, że od jakiegoś czasu nie ma z nim kontaktu. Czekam na projekty graficzne i zobaczymy co z tego wyjdzie.

To może coś z mailem czy po prostu kanałem kontaktu się skopało? Bo w rozmowie z Marcinem odniosłem wrażenie, jakoby ta współpraca była pewna. A stroje wyglądały bardzo porządnie i Marcin twierdził, że to kwestia 2 miesięcy i można ruszać z zamówieniami.

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
« 16 Wrz 2021, 20:54 »
Ja nie rozumiem problemu. Przecież jest w Polsce co najmniej kilka firm które to zamówienie by ogarnęło w 2-3 miesiące maks. Nie chce im robić reklamy, ale jak ktoś śledzi historię zamówień Koła Ultra to wie o co chodzi  ;) Przecież zamówienie dotyczy kilkudziesięciu osób, nawet w warunkach kowidowych to nie powinien być problem.

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 17 Wrz 2021, 22:39 »
Hola, hola Maciek. Kolejka obowiązuje. My biedni ukończyciele GMRDP'19 też czekamy na stroje. I pieniądze wpłaciliśmy ... .

(A swoją drogą to jest najpewniejszy symptom jesieni- ożywienie ulubionego wątku "szafiarskiego").

Nie no, przecież musi istnieć jakiś tunel czasoprzestrzenny, dzięki któremu odbieram strój w rozsądnym czasie. Jak już pójdą zamówienia, to "kupą mości panowie!"  ;) ;D Siła w grupie!  ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

« 19 Wrz 2021, 10:53 »
Czy otwieranie tematu projektu  jest otwieraniem puszki pandory? Ja bym kupił stroj gdyby był zbliżony estetycznie do koszulek które rozdawano na starcie, czy też MPP. Najlepiej "wyszczuplajacy czarny" z napisem mrdp na plecach i ewentualnie logo na piersi czasem. Ten choinkowy, naszpikowsny symboliką mnie nie przekonuje.
« Ostatnia zmiana: 19 Wrz 2021, 10:58 MaciekK »

Offline Mężczyzna Wigor

• Na forum od: 19.03.2015
« 19 Wrz 2021, 11:47 »
Grafika będzie taka jak poprzednio

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 19 Wrz 2021, 18:42 »
Mi się ten wzór podoba - ładne są te stroje! Jestem wśród szczęśliwców, którzy dostali swoje zamówienie i wszystko z grubsza pasuje.  8)
Jedynie na ciepłej bluzie mam niewłaściwy dystans - MRDP Góry, 3142 km w 10 dni  ;D - ale w sumie po tej edycji go "zalegalizowałem"...  ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 20 Wrz 2021, 14:39 »
Czy otwieranie tematu projektu  jest otwieraniem puszki pandory?
Dokładnie tak jest, znowu się zacznie epopeja z grafikiem, projektami itd.  ;)

Mi się ten wzór podoba - ładne są te stroje!

Mi też odpowiada ta grafika, natomiast istotne dla mnie, żeby to był nowszy krój i nowsze materiały niż to co było u Vitesse.

Offline Mężczyzna memorek

• Na forum od: 12.05.2007
« 20 Wrz 2021, 14:43 »
Grafika będzie taka jak poprzednio
Doskonałe.

Marek

« 20 Wrz 2021, 15:30 »
istotne dla mnie, żeby to był nowszy krój i nowsze materiały niż to co było u Vitesse.
A jaka firma jest teraz wybrana?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum