Autor Wątek: 4xMRDP  (Przeczytany 112580 razy)

Offline Mężczyzna rybadigital

• 2021 MRDP ukończyciel
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 30.09.2016
Odp: 4xMRDP
« 29 Maj 2019, 13:12 »
Sugerowanych noclegów "przed" nie ma ? A może coś polecicie , ŚZdroj kojarzy mi się raczej z sztywnością sanatoryjno-poniemiecką ;) .Start o 12.00 to właściwie można przybyć ze Szklarskiej , a tam to jednak bajkerski klimat niczym w marcu w Calpe  .

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 29 Maj 2019, 17:27 »
niestety nie udało się zorganizować noclegów w szkole czy dużym ośrodku, zajęte terminy już w styczniu albo dali zaporowe ceny, ale w okolicy startu jest sporo agro i coś powinieneś znaleźć.

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 10 Cze 2019, 13:25 »
niestety nie udało się zorganizować noclegów w szkole czy dużym ośrodku, zajęte terminy już w styczniu albo dali zaporowe ceny, ale w okolicy startu jest sporo agro i coś powinieneś znaleźć.
czyli analogicznie jak ze strojami z MRDP,.....no ale w okolicy jest wiele firm krawieckich,więc każdy  jakoś sobie radzi.... ;D
;

• 2021 MRDP ukończyciel
« 10 Cze 2019, 15:03 »
W Świeradowie ogólnie dziwnie szyją w noclegach . Na szczęście Szklarska blisko , idąc tym tokiem ,"Łódź" południa :) "szyją" w co drugim domu ...

• 2021 MRDP ukończyciel
« 24 Lip 2019, 14:28 »
Taka cisza , że ... niepokój ;)...  ale nie Tomasz :)   rozumiem , że wyścig się odbędzie bez żadnych , zbędnych zakłóceń  ???

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
« 24 Lip 2019, 15:00 »
Taka cisza , że ... niepokój ;)...  ale nie Tomasz :)   rozumiem , że wyścig się odbędzie bez żadnych , zbędnych zakłóceń  ???
Ja tam właśnie kupiłem bilety na pociągi... Żeby dojechać na to zadu... muszę czterema różnymi jechać... Polecam zakup biletów, jest 30% taniej i miejsca na rowery jeszcze są;-) No i zarezerwowałem pokoik w Schronisku Młodzieżowym w Kamieniu (5 km od startu) w cenie 22 PLN za łóżko + ewentualne 5 PLN za pościel. Żyć nie umierać.

• 2021 MRDP ukończyciel
« 24 Lip 2019, 15:07 »
na razie można kupić tylko tam , powrotne z Przemyśla w przyszłym tygodniu  .

• 2021 MRDP ukończyciel
« 24 Lip 2019, 15:29 »
No i zarezerwowałem pokoik w Schronisku Młodzieżowym w Kamieniu (5 km od startu) w cenie 22 PLN za łóżko + ewentualne 5 PLN za pościel. Żyć nie umierać.
Poszedłem podobna droga , ale bliżej swej ulubionej Szklarskiej ,SSM Wojtek , ciut drożej   ....

Offline Mężczyzna Wigor

« 24 Lip 2019, 18:39 »

Maraton oczywiście się odbędzie, dogrywamy ostatnie szczegóły startu wspólnego itp.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 24 Lip 2019, 19:31 »
Kiedy będzie ostateczna trasa?

Offline Mężczyzna Wigor

« 24 Lip 2019, 19:33 »
do końca lipca, od wariantu 4,3 niewiele będzie się różnić, dojdzie tylko ta poprawka, którą zgłaszałeś

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 24 Lip 2019, 19:41 »
No to super, nie będę musiał arkusza z rozpiską za bardzo aktualizować ;)

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 30 Lip 2019, 21:06 »
do końca lipca, od wariantu 4,3 niewiele będzie się różnić, dojdzie tylko ta poprawka, którą zgłaszałeś

Kiedy będzie ostateczny ślad? Trochę juz przebieram nogami... ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
« 31 Lip 2019, 21:17 »
@Wigor, lubię Cię, ale mam prośbę, abyś na 3 tygodnie przed startem GMRDP odniósł się do następujących kwestii:
- o co chodzi z tą zmianą organizatora?; gdy zapisywałem się na GMRDP Ty byłeś organizatorem, a od 15 lipca 2019 jako organizator figuruje Fundacja Czyste Powietrze (w międzyczasie cichcem zmienił się w tym zakresie Regulamin);
- jak to jest z przetwarzaniem danych osobowych, które powierzyliśmy Tobie, a które, jak rozumiem, przekazałeś wymienionej Fundacji?
- czy wpłaty dokonane przed zmianą organizatora są skuteczne, czy też muszę zapłacić teraz na konto tej Fundacji?
- czy uczestnicy GMRDP muszą uczestniczyć w kampanii marketingowej Fundacji Czyste Powietrze?; cytuję z ich strony www:
Maraton Rowerowy Dookoła Polski dla Czystego Powietrza!
W zaledwie 5 dni pokonają ponad tysiąc kilometrów na rowerach i zwrócą uwagę na problem smogu w Polsce.
Pogrubienia są moje. Chodzi o to, że o ile nie mam problemu z akceptacją regulaminowych celów maratonu, to nie lubię, jak ktoś bez mojej zgody przypisuje mojej jeździe na rowerze inne znaczenie, niż jazda na rowerze. Nie jeżdżę "za czymś" ani też "przeciw czemuś". Także  jeżdżąc "nie zwracam uwagi na jakieś problemy".
Pytam publicznie, bo na stronie MRDP odsyłasz do naszego Forum i , jak sądzę, odpowiedzi być może zainteresują inne osoby.
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Wigor

« 1 Sie 2019, 02:38 »
@Wigor, lubię Cię, ale mam prośbę, abyś na 3 tygodnie przed startem GMRDP odniósł się do następujących kwestii:
- o co chodzi z tą zmianą organizatora?; gdy zapisywałem się na GMRDP Ty byłeś organizatorem, a od 15 lipca 2019 jako organizator figuruje Fundacja Czyste Powietrze (w międzyczasie cichcem zmienił się w tym zakresie Regulamin);
To zmiana czysto techniczna, tak łatwiej uzyskać wsparcie itp, nadal ja jestem dyrektorom maratonu. O zmianie organizatora była oficjalna informacja, nic tu cichcem nie było wprowadzane.

- jak to jest z przetwarzaniem danych osobowych, które powierzyliśmy Tobie, a które, jak rozumiem, przekazałeś wymienionej Fundacji?
Tu nadal nic się nie zmieniło, administratorem danych jest Daniel Śmieja, Fundacja ma wgląd do danych zawodnika tylko tych z przelewu, część danych  jest publicznie dostępna na stronie maratonu, na co każdy zawodnik wyraził zgodę akceptując regulamin maratonu.

- czy wpłaty dokonane przed zmianą organizatora są skuteczne, czy też muszę zapłacić teraz na konto tej Fundacji?
Oczywiście wszystkie wcześniejsze wpłaty są skuteczne.

- czy uczestnicy GMRDP muszą uczestniczyć w kampanii marketingowej Fundacji Czyste Powietrze?; cytuję z ich strony www:
Maraton Rowerowy Dookoła Polski dla Czystego Powietrza!
W zaledwie 5 dni pokonają ponad tysiąc kilometrów na rowerach i zwrócą uwagę na problem smogu w Polsce.
Fundacja wspiera wszelkie formy działań ograniczające zanieczyszczenia powietrza, więc promowanie jazdy na rowerze doskonale wpisuje się w cele fundacji. Udział w kampanii fundacji jest dobrowolny, nie ma obowiązku utożsamiać się z nią.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum