niestety nie udało się zorganizować noclegów w szkole czy dużym ośrodku, zajęte terminy już w styczniu albo dali zaporowe ceny, ale w okolicy startu jest sporo agro i coś powinieneś znaleźć.
Taka cisza , że ... niepokój ... ale nie Tomasz rozumiem , że wyścig się odbędzie bez żadnych , zbędnych zakłóceń
No i zarezerwowałem pokoik w Schronisku Młodzieżowym w Kamieniu (5 km od startu) w cenie 22 PLN za łóżko + ewentualne 5 PLN za pościel. Żyć nie umierać.
do końca lipca, od wariantu 4,3 niewiele będzie się różnić, dojdzie tylko ta poprawka, którą zgłaszałeś
Maraton Rowerowy Dookoła Polski dla Czystego Powietrza!W zaledwie 5 dni pokonają ponad tysiąc kilometrów na rowerach i zwrócą uwagę na problem smogu w Polsce.
@Wigor, lubię Cię, ale mam prośbę, abyś na 3 tygodnie przed startem GMRDP odniósł się do następujących kwestii:- o co chodzi z tą zmianą organizatora?; gdy zapisywałem się na GMRDP Ty byłeś organizatorem, a od 15 lipca 2019 jako organizator figuruje Fundacja Czyste Powietrze (w międzyczasie cichcem zmienił się w tym zakresie Regulamin);
- jak to jest z przetwarzaniem danych osobowych, które powierzyliśmy Tobie, a które, jak rozumiem, przekazałeś wymienionej Fundacji?
- czy wpłaty dokonane przed zmianą organizatora są skuteczne, czy też muszę zapłacić teraz na konto tej Fundacji?
- czy uczestnicy GMRDP muszą uczestniczyć w kampanii marketingowej Fundacji Czyste Powietrze?; cytuję z ich strony www:CytujMaraton Rowerowy Dookoła Polski dla Czystego Powietrza!W zaledwie 5 dni pokonają ponad tysiąc kilometrów na rowerach i zwrócą uwagę na problem smogu w Polsce.