a po drugie to zły miesiąc na jeżdżenie 1000km
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Jakby nie było dwie pierwsze edycje MRDP były w końcówce września, nie przypominam sobie by były większe narzekania na pogodę, za to forma we wrześniu jest zdecydowanie lepsza niż w czerwcu.
Czerwiec ma inne swoje wady, po pierwsze wtedy organizuję Grassora 300, a po drugie to zły miesiąc na jeżdżenie 1000km
Jakby nie było dwie pierwsze edycje MRDP były w końcówce września, nie przypominam sobie by były większe narzekania na pogodę
za to forma we wrześniu jest zdecydowanie lepsza niż w czerwcu.
Cytat: Wigor w 1 Paź 2019, 11:29Czerwiec ma inne swoje wady, po pierwsze wtedy organizuję Grassora 300, a po drugie to zły miesiąc na jeżdżenie 1000kmAj Daniel, Daniel - Ty i te Twoje teorie Znowu argument, którym nikogo nie przekonasz.
Ja czegoś tu nie rozumiem.A po co kogokolwiek przekonywać?Po prostu w tym czasie od 11 lat robi inne zawody.Czyżby nie w naszym ojczystym języku to napisał, że nie dociera???
Cytat: Mortifer w 1 Paź 2019, 23:26Ja czegoś tu nie rozumiem.A po co kogokolwiek przekonywać?Po prostu w tym czasie od 11 lat robi inne zawody.Czyżby nie w naszym ojczystym języku to napisał, że nie dociera???Czerwiec ma 30 dni - to po pierwsze.A tłumaczenia że się robi inny maraton w tym terminie startujących niewiele obchodzą, jak się ich postawi przed alternatywą albo koniec września, albo w ogóle - to mnóstwo z nich po prostu zrezygnuje,
A nie jakiś koncert życzeń.
On robi, jego wybór. Nie musi się z tego tłumaczyć.A nie jakiś koncert życzeń.
Zaproponowałem czerwiec, bo w tym czasie nie ma żadnego ultra w okolicach 1000 km.
Jednego nie rozumiem. Jeżeli ten czerwiec jest taki idealny dla ultramaratończyków, to dlaczego nikt nie organizuje w tym terminie ultramaratonu?
W tym roku było do przejechania ok. 500 km w 36 godzin, o czym było tu na forum pisane.Pojawił się ktoś z Was, skoro jest luka w kalendarzu i to taki ekstra miesiąc do startów?
Zostawcie Daniela w spokoju, niech robi, jak uważa. Na pewno jest świadom wszystkich za i przeciw.Przecież nie musicie wystartować.