Johnny_n ja nie pisałem tego personalnie do Ciebie.Wszyscy wiemy, że Daniel zrobi, jak będzie uważał.Tylko ten temat zaczął mi śmierdzieć kolejnym brazylijskim serialem w stylu "Daniel gdzie stroje?".
Z długich imprez w przyszłym roku jest jeszcze brevet 1400 km Troki Grunwald Troki 16-21 lipca
Cytat: Johnny_n w 2 Paź 2019, 10:02Zaproponowałem czerwiec, bo w tym czasie nie ma żadnego ultra w okolicach 1000 km.Jest jedno ale.Daniel nie tylko jeździ ultra.Startuje również na orientację i dwa razy w roku robi takie zawody.W czerwcu w okolicach najkrótszej nocy w roku robi Grassora 300 - najdłuższe zawody na orientację w sezonie (ale jak napisał Wilk, co Was to obchodzi).W tym roku było do przejechania ok. 500 km w 36 godzin, o czym było tu na forum pisane.Pojawił się ktoś z Was, skoro jest luka w kalendarzu i to taki ekstra miesiąc do startów?Zostawcie Daniela w spokoju, niech robi, jak uważa. Na pewno jest świadom wszystkich za i przeciw.Przecież nie musicie wystartować.
Zaproponowałem czerwiec, bo w tym czasie nie ma żadnego ultra w okolicach 1000 km.
Pojawił się ktoś z Was, skoro jest luka w kalendarzu i to taki ekstra miesiąc do startów?
Zostawcie Daniela w spokoju, niech robi, jak uważa. Na pewno jest świadom wszystkich za i przeciw.Przecież nie musicie wystartować.
To ja proponuje początek sierpnia... Bazę i imprezę zrobimy na plaży, jak już ktoś proponował.
@Johnny_n chyba wszyscy zapomnieliśmy o jeszcze jednej bardzo ważnej sprawie związanej z MRDP Góry.Co z koszulkami za przejechanie tego maratonu
O nie Panowie - jest kolejka! Najpierw są zawodnicy z MRDP, potem z Zachodu MRDP i dopiero Wy z GMRDP. Jednym słowem - będzie co do trumny założyć
Co z koszulkami za przejechanie tego maratonu