Autor Wątek: 4xMRDP  (Przeczytany 112597 razy)

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
Odp: 4xMRDP
« 3 Paź 2019, 09:58 »
Z drugiej strony koszulki z GMRDP jako jedyne mają gotowy projekt. Mam nadzieję że tu żadnej latarni nikt nie chce wsadzić ;)

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
« 3 Paź 2019, 10:48 »
Też tak uważam. Zlecić wykonanie koszulek GMRDP 2019. Później Daniel będzie mógł się skupić wyłącznie na koszulkach MRDP. Już nie będzie się musiał rozpraszać

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
« 3 Paź 2019, 10:56 »
To może niech już zrobi całe komplety, tj. koszulki i spodenki. ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 3 Paź 2019, 11:01 »
Projekty są gotowe od maja br dla wszystkich edycji 4xMRDP, Strój GMRDP nie będzie sie znacząco różnić w stosunku do wersji z 2015r, oczywiście będzie odświeżone logo na wzór formy z medalu.

Natomiast niestety wygląda na to, że będziemy musieli zmienić producenta, najprawdopodobniej będzie to Daniello.

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 3 Paź 2019, 12:57 »
Projekty są gotowe od maja br dla wszystkich edycji 4xMRDP, Strój GMRDP nie będzie sie znacząco różnić w stosunku do wersji z 2015r, oczywiście będzie odświeżone logo na wzór formy z medalu.

Natomiast niestety wygląda na to, że będziemy musieli zmienić producenta, najprawdopodobniej będzie to Daniello.

Mając projekty to jest sprawa góra 2 tygodni by się dogadać z producentem jaki jest niejeden na rynku, a tutaj ta sprawa nie wiadomo dlaczego stoi od pół roku. Nie chcesz czy nie potrafisz tego ogarnąć - to wyślij projekty do chłopaków z Koło Ultra, oni mają świetny kontakt z MartomBike, które szyje stroje dobrej jakości i ma poważne podejście do klienta - i za 2 tygodnie sprawa będzie ogarnięta i będzie można puszczać zamówienie, a stroje będą uszyte przed końcem roku.

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 5 Paź 2019, 01:09 »
Jednego nie rozumiem. Jeżeli ten czerwiec jest taki idealny dla ultramaratończyków, to dlaczego nikt nie organizuje w tym terminie ultramaratonu?
Jak to mamy naszego podróżnika

Online Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
« 5 Paź 2019, 07:03 »
Jednego nie rozumiem. Jeżeli ten czerwiec jest taki idealny dla ultramaratończyków, to dlaczego nikt nie organizuje w tym terminie ultramaratonu?
Jak to mamy naszego podróżnika

500 to jednak nie 1000. Wielu ultramaratończyków przejedzie taki dystans o każdej porze roku bez większego przygotowania.
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 49%]

Offline Mężczyzna gkjanek

• Lepiej zabrać głowę zamiast kasku z domu na rower.
  • Miasto:
  • Na forum od: 12.06.2017
« 5 Paź 2019, 10:50 »
Tak jak przed mówca. 500 km to można w wolny weekend zrobić.
Lepiej zabrać głowę zamiast kasku z domu na rower.

« 9 Paź 2019, 09:37 »
Pomijając już termin MRDP Wschód...
Zapytam od drugiej strony - co jest nie tak z czerwcem, żeby nie można zorganizować maratonu w okolicach 1000 km?  ;)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna Wigor

« 9 Paź 2019, 09:40 »
Jak już wspominałem w czerwcu organizuję inny maraton, który wymaga znacznie więcej czasu na organizację niż MRDP.

« 9 Paź 2019, 09:43 »
Jak już wspominałem w czerwcu organizuję inny maraton, który wymaga znacznie więcej czasu na organizację niż MRDP.

Daniel, ale nie chodzi mi już o termin MRDP Wschód, to już wiem. ;)
Zapytałem ogólnie, bo niektórzy zadali pytanie, czemu nikt wtedy nie organizuje takiego maratonu. ;) 

Offline Mężczyzna MARECKI

• Miasto: Elbląg, Polska
  • Na forum od: 28.01.2016
    • Rowerowa strona Mareckiego
« 26 Paź 2019, 15:19 »
Wracając do GMRDP zapraszam do galerii zdjęć wykonanych na trasie imprezy.

Relacja fotograficzna zaczyna się tutaj, a na relację pisemną trzeba będzie poczekać nieco dłużej.

Napiszę prawdę, że łatwiej było mi przejechać GMRDP niż znaleźć czas i motywację (albo motywację i czas), na napisanie relacji z tego pięknego urlopu. Ale w końcu się udało. Listopadowe deszcze nadchodzą wielkimi krokami, a zmiana czasu podaruje Wam dodatkową godzinę, więc czasu nie zabraknie  :wink: Zapraszam!

Wszystko zaczyna się tutaj

« 19 Lis 2019, 10:12 »
Daniel, kiedy ogłosisz ostateczny termin startu Wschód MRDP? Myślę, że wszyscy zainteresowanie cyklem 4xMRDP chcieli by już wiedzieć. Po prostu trzeba odpowiednio wcześnie ułożyć kalendarz i zaplanować urlopy. ;)
A jeśli jeszcze nie zdecydowałeś, to kiedy jest szansa poznać tę datę?

Offline Mężczyzna Wigor

« 19 Lis 2019, 18:07 »
Wypada, że będzie to 8-12 sierpnia lub 26-30 września.

ja osobiście wolę wrzesień, można zrobić ankietę, który termin woleli by zawodnicy.

Offline Mężczyzna CFCFan

• Miasto: Godów
  • Na forum od: 12.05.2014
« 19 Lis 2019, 19:05 »
Zrób Wrzesień :) Większe szanse na deszcz, zimne noce itp.  To podniesie poziom trudności i zwiększy atrakcyjność tego maratonu! :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum