Cytat: sinuche w 20 Wrz 2017, 09:50Rozmieniacie MRDP na drobneTeż tak trochę uważam. To już lepszym pomysłem byłoby robienie rok w rok na przemian MRDP i GMRDP. Dwa odcinki "płaskie", które nie wyróżniają się niczym, kompletnie niczym, poza złą nawierzchnią, nie dodają niczego ciekawego.Chyba dobrym pomysłem po takich wyścigach jest poczekać dwa miesiące aż entuzjazm związany z wyścigiem ostygnie i dopiero wtedy na chłodno planować. Ale w razie czego podsuwam jeszcze pomysł na "MRDP Zimą". I wtedy nawet Pablo pojedzie.
Rozmieniacie MRDP na drobne
termin początek sierpnia lub koniec września 2018.
Modyfikacja przebiegu trasy MRDP powinna polegać tylko na zbliżaniu jej przebiegu do granicy kraju jeśli pojawią się asfalty na nowych odcinkach dróg.
...Ja to bym chętnie zobaczył w kalendarzu ultra wyścig ułożony pod gravele: +500 km i z 70-80% szutry.
Ja bym wolał jechać MRDP w tradycyjnym kierunku, zaś wersje skrócone "pod prąd". Wtedy przejechanie maratonów krótkich nie odbierałoby atrakcyjności wersji pełnej. No i nie tracilibyśmy historii rekordów.
Może mi sie uda sprawdzić ten Koczy Zamek niedługo. Szkoda że natknąłem sie na wątek dopiero teraz, bo dwa tygodnie temu nieświadomy problemu zajadałem sie smakołykami w karczmie na Ochodzitej a mogłem przy okazji skoczyć trochę w bok Na klekocinach coś się dzieje?