Po prostu na MRDP droga prowadziła wzdłuż rzeki. Dla tego cześć ludzi w tym ja jechałem wzdłuż rzeki. Wiem że EDGE pokazuje kiedy masz skręcić. Ale większość jeździ na etrexach. Nie jest to wymówka tylko fakt. Ten "objazd" jest moim ulubionym odcinkiem górskiej części MRDP
Za mrdp.pl:Cytuj za każdy 1% mniejszego maksymalnego nachylenia terenu względem wyznaczonego śladu – 10 minTo by się mogło kilka godzin kary naliczyć.
za każdy 1% mniejszego maksymalnego nachylenia terenu względem wyznaczonego śladu – 10 min
Mam pytanie z trochę innej beczki. Szukałem w regulaminach na stronie MRDP, ale nie znalazłem. Jaki jest limit bagażu na metę? Albo przynajmniej jaki był w poprzednich latach? Pytam z czystej ciekawości, to nie jest jakieś kluczowe, ale wpadło mi do głowy
Jeden plecak/torba podróżna do 60l, tak aby nic się z niego nie wysypało/odpięło.
Ja na MRDP góry zrobiłem 60 kilometrów i 600 metrów w górę więcej a i tak dostałem karę. Więc nie jest tak pięknie.
To dobrze, bo jeśli ktoś przypadkiem nadłoży dystansu w początkowej części trasy, to nie oznacza od razu, że może sobie skracać ją później byle sie cyfry zgadzały
Cytat: gkjanek w 12 Paź 2021, 18:43Ja na MRDP góry zrobiłem 60 kilometrów i 600 metrów w górę więcej a i tak dostałem karę. Więc nie jest tak pięknie.To dobrze, bo jeśli ktoś przypadkiem nadłoży dystansu w początkowej części trasy, to nie oznacza od razu, że może sobie skracać ją później byle sie cyfry zgadzały
Ale ja tego absolutnie nie pisałem w odniesieniu do Twojego przejazdu, tylko ogólnie. Nawet nie wiem jaki badziewny odcinek masz na myśli
Tak na szybko sprawdziłem jak to mogłoby wyglądać przez Nowe Warpno i Bogatynię:https://ridewithgps.com/routes/37703850?beta=falsePrzydałoby się jeszcze dodać ok 70km.