heh, takie przypadki na palcach dwu palczastych małp można zliczyć... ja nigdy o żadnym do ery kabanosa nie słyszałem
Ee.. przesadzasz ja też namówiłam dudi'ego do wypraw rowerowych (tzn. tylko do pierwszej, bo później już nie trzeba było)
Zresztą wystarczy tylko zerknać na dział "szukam partnera" ile dziewczyn pisało, a nie pamiętam, zeby którejś udało sie znaleźć towarzystwo na wyprawę.... niestety
No i widzisz, Waxmund, wyszła z Ciebie męska, szowinistyczna świnia.
Zresztą to dobrze, żeś został zdemaskowany, może dzięki temu jakieś biedne dziewczę nie da się nabrać na Twój nędznych lotów, forumowy podryw
ery kabanosa
ciężko bardzo jest znaleźć kogoś o podobnych upodobaniach co do sposobu podróżowania, kto by jeszcze dodatkowo dysponował czasem w tym samym momencie....
heh, w tym wieku na drutach ? zawsze myślałem że jest to jednak domeną osób starszych... a ładne Ci wychodziły ?
jedynie pod płaszczykiem słabszej płci szukają kogoś kto by im gotował.....
Dziewczyna niestety nie jeździ na rowerze, więc obu wyjazdów nie da się połączyć. Chyba, że ktoś ma jakieś sprawdzone przepisy jak rzucić urok na swoją drugą połówkę żeby dostrzegła czar rowerowania :mrgreen: .