Dojazd na 10 i ogarnięcie wszystkiego przed startem może być problematyczne. Nie lepiej przyjechać w pt wieczorem i kimnąć na miejscu ?
Lesiak, też jadę 250... Niestety jadę w piątek, bo pakiet musiałbyś odebrać przez 7-00, ze względu na to, że trzeba przed startem 500, co odpada, bo jak Panowie zauważyli nie da się ogarnąc tego w chwilkę ... Ale mam chyba kolegę, co będzie jechał z Łowicza w sobote w nocy... mam mu odebrać pakiet ... Podpytam o plany i dam znać na priv
211 km jedziesz w 2 godziny samochodem?? Śmiem twierdzić że 3 godziny będzie dobrym wynikiem...
Ja z kolegą raczej w piątek rano, chce się rozbić w hotelu i najlepiej jeszcze coś przekręcic po okolicy.
Wiadomość z wczoraj - nie ma już miejsc w biurze zawodów.
Wiadomość z wczoraj - nie ma już miejsc w biurze zawodów. Ja rezerwowałem miejsce w hotelu Alma.
Nie polecam kręcenia, bo jak zobaczysz asfalty w okolicy Parczewa, to nie wystartujesz.
Mam zamiar w tym roku nocować w biurze a na wszelki wypadek rozbić przed biurem namiot.
Cytat: LegalOnBike w 31 Mar 2018, 19:15Wiadomość z wczoraj - nie ma już miejsc w biurze zawodów. Ja rezerwowałem miejsce w hotelu Alma.Mnie się udało znaleźć miejsce do spania, tyle że 20 km od miejsca startu. No ale lepsze rydz niż nic.Ile za nocleg w tej Almie, bo nie ma info na ich stronie?