Późniejszy lepszy Na trzy dni okołomaratonowe dwa dni zamknięte sklepy i powrót w korkach gratis.
Włodek zrobił nową trasę więc maraton jest coraz bardziej atrakcyjny!
Cytat: Adamo w 17 Paź 2018, 20:01Włodek zrobił nową trasę więc maraton jest coraz bardziej atrakcyjny!A już myślałem, że wybrał obcję na północ od Parczewa.
A już myślałem, że wybrał obcję na północ od Parczewa.
Cytat: hansglopke w 17 Paź 2018, 20:21Cytat: Adamo w 17 Paź 2018, 20:01Włodek zrobił nową trasę więc maraton jest coraz bardziej atrakcyjny!A już myślałem, że wybrał obcję na północ od Parczewa.Na północ to niestety nie może być bardziej atrakcyjny, bo tamte tereny są bardzo mało atrakcyjne. Żeby było ciekawiej można jedynie żonglować wariantami południowymi
Wiem, że każdy lubi co innego, ale mój pierwszy PW doprowadził aż do Terespola. Oczywiście drogi wtedy były trochę gorsze, niektórzy zdecentrowali koło ale było miło i maraton zapadł mi w pamięci. Cieszę się, że trasa jest zmieniona!
Wiem, że każdy lubi co innego, ale mój pierwszy PW doprowadził aż do Terespola. Oczywiście drogi wtedy były trochę gorsze, niektórzy zdecentrowali koło ale było miło i maraton zapadł mi w pamięci.
Cytat: Adamo w 18 Paź 2018, 17:48Wiem, że każdy lubi co innego, ale mój pierwszy PW doprowadził aż do Terespola. Oczywiście drogi wtedy były trochę gorsze, niektórzy zdecentrowali koło ale było miło i maraton zapadł mi w pamięci.to był mój pierwszy ultra, bardzo mile go wspominam. Cieszę się że od tamtego czasu trasy lecą lepszymi asfaltami i na punktach nie podają już bigosu, co przy jeździe z dziewczyną w drużynie było dodatkowym utrudnieniem (myślę że nie tylko dla mnie )
68 za nowym terminem (27-28 kwietnia).