Cytat: hr Monte Kret w 22 Wrz 2017, 12:55No i mam nadzieję, że trochę będzie padało. Przed sezonem przetestuje się sprzęt przeciwdeszczowy.A co, w tym sezonie nie zdążyłeś czy planujesz zakup nowego?
No i mam nadzieję, że trochę będzie padało. Przed sezonem przetestuje się sprzęt przeciwdeszczowy.
wersja północna opisana przez KiESWY
Na stronie jest napisane, że zapisy startują 1.10, a tutaj cisza.Trasa i termin już chyba przesądzone...
Oglądam sobie tą stronę i jakoś nie widzę tej informacji. W ogóle mam takie wrażenie, że ta strona jest jakaś na wpół zaktualizowana...
Cytat: przemo3642 w 30 Wrz 2017, 22:04Oglądam sobie tą stronę i jakoś nie widzę tej informacji. W ogóle mam takie wrażenie, że ta strona jest jakaś na wpół zaktualizowana...Wygląda na to, że tylko daty zmienione, a reszta bez zmian.W regulaminie wszystko wyczytałem.Ale jest cień szansy na zmianę trasy, choćby trochę.Pod trasą jest napisane: "projekt trasy, trasa może ulec zmianie".Szkoda, że Włodek nie zagląda tutaj.
Z początkiem października zostaje otwarte forum dla maratonu PIĘKNY WSCHÓD 2018. Podstawowe informacje na mojej stronie internetowej: www.lubelskavuelta.pl. Ruszają też zapisy poprzez stronę:www.lubelskavuelta.pl