termin jest jak na razie otwarty, z moich rozmów z kilkoma zainteresowanymi wywnioskowaliśmy że termin 28-29.04 pozwoli mieć dla rodziny długi weekend. Jeżeli będzie przewaga głosów za terminem 5-6.05 to taki zapadnie.
Witam wszystkich zainteresowanych PW2018!Co do trasy: jej przebieg konsultowałem między innymi z Robertem Janikiem. I dla tego jej przebieg wyedytowałem w odwróconej formie do trasy z 2016.
Cytat: wlodek191 w 1 Paź 2017, 19:39Co do trasy: jej przebieg konsultowałem między innymi z Robertem Janikiem. I dla tego jej przebieg wyedytowałem w odwróconej formie do trasy z 2016.Nie wiem jak Robert Janik ale ja nie pojadę kolejny raz tej samej trasy...
Co do trasy: jej przebieg konsultowałem między innymi z Robertem Janikiem. I dla tego jej przebieg wyedytowałem w odwróconej formie do trasy z 2016.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
, dodatkowo start i meta jest na Mosir w Parczewie, po co w ogóle kombinować z trasą. 1250 okrążeń stadionu załatwi temat, trasa porównywalna, warunki takie same dla wszystkich (jak pada to każdemu a nie tylko czołówce lub ogonom), jak wieje to zawsze w twarz i plecy. No i można zorganizować 1248PK, ilość pieczątek byłaby imponująca - trzebaby z jakąś książką jeżdzić. No i kolejny (nie ostatni atut) to możliwość wystartowania wszystkich jedną grupą. Kto pierwszy na mecie ten pierwszy.
Zamiast monitoringu - kilka kamerek ustawionych na stadionie i można transmitować na żywo.
...dla odróżnienia trasę 300 puściłbym w przeciwnym kierunku.