Cytat: skrzysie.k w 22 Lis 2017, 11:50No to Jacku widzimy się w lipcu! Zgłoszeń przybywa, ale miejsc nie ubywa ;-)Chciałbym, ale lipiec z gumy nie jest i najprawdopodobniej albo KH albo wariant 1200km cały czas w dół.
No to Jacku widzimy się w lipcu! Zgłoszeń przybywa, ale miejsc nie ubywa ;-)
Cytat: Turysta w 22 Lis 2017, 11:56Cytat: skrzysie.k w 22 Lis 2017, 11:50No to Jacku widzimy się w lipcu! Zgłoszeń przybywa, ale miejsc nie ubywa ;-)Chciałbym, ale lipiec z gumy nie jest i najprawdopodobniej albo KH albo wariant 1200km cały czas w dół.Jadąc Wisłę 11-go będziesz w domu ... W sam raz odpoczniesz :-)
Cytat: Rafał Górnik w 22 Lis 2017, 11:42Konia z rzędem dla Ciebie za zaplanowanie trasy poniżej 600km Żaden problem. Moje trzy warianty: 588, 576 i 596 km.Ten ostatni w całości asfaltowy.
Konia z rzędem dla Ciebie za zaplanowanie trasy poniżej 600km
Nie obraź się
Posiedziałem, pomóżdżyłem i zbiłem trasę do 557km / 9881m... mam nadzieję że nie o jeden szutrowy skrót za daleko
Z innych wieści, może uda mi się przyciągnąć znajomego Irlandczyka, impreza zrobi się międzynarodowa
niektórzy decyzję o udziale podejmują tuż po 4-tej na ranem!
Aaaaa trasę KH2018 kupię. Płacę złotem i browarem.
Zapisać się to nie problem.Problem, gdzie umieścić takie ogłoszenie?CytujAaaaa trasę KH2018 kupię. Płacę złotem i browarem.
Aaaaale odcinkowy pomiar prędkości i czasu bym kupił Odcinek Szczawnica (no może Krościenko )- Przechyba ... jechać na około czy z buta na rympał ? Testerzy poszukiwani .Jak się nie znajdą wcześniej to i tak majówka na testach upłynie.