Odcinek Szczawnica (no może Krościenko )- Przechyba
Cytat: rybadigital w 26 Lut 2018, 08:00Odcinek Szczawnica (no może Krościenko )- PrzechybaTestowałem tylko odwrotnie. Zejście do drogi dobrej szutrowej, z Przehyby ok 30 minut. Niosłem rower. Wejście szacuję na ok. 45 min.. Nie liczę dojazdu. Mam to gdzieś na Stravie. @m.arek pod górę wjeżdżał, też to ma na Stravie. Na góralu da się zjechać.
Niebawem komunikat techniczny nr 1.
Już nie taki "rympał" jak kiedyś :-) Poszukaj na youtube!
Pooglądałem , wątpliwości co do opon 700x25 pozostały . Bez testów nie zaryzykuję , szczególnie ,że i pora nocna się trafić może.
Cytat: rybadigital w 26 Lut 2018, 10:16Pooglądałem , wątpliwości co do opon 700x25 pozostały . Bez testów nie zaryzykuję , szczególnie ,że i pora nocna się trafić może.Tu masz moje testy https://www.strava.com/activities/1261130056 nawet na 700x23. Od miejsca gdzie kończy się zaznaczona droga na mapie zaczyna się droga leśna, ale dla szosy nieprzejezdna. Kamerdolce, zwalone drzewka, gałęzie, koleiny itp. Natomiast do tego miejsca jest asfalt i szutrówka ale doskonała. Szuterek drobniutki, mocno ubity, brak błota.
@s.krzysiek: ale nie ze Szczawnicy chyba?
Krzysiek , o ile to nie tajemnica gdzie na "TO" wjechać w Szczawnicy ?? (albo Szlachtowej ) , żebym całej majówki nie spędził na szukaniu