... startujący będą wpisywać czas dotarcia do poszczególnych punktów kontrolnych....
Krzysiu , PK w Obidowej to tak mniej więcej gdzie ? Bo budynku stacji benzynowej na rekonesansie nie znalazłem.
A jak już jest temat kulinarny (stacja benzynowa) to mam kilka pytań.Jakie stacje na Słowacji mają dobre hotdogi?Jakieś fajne miejsca do jedzenia przy trasie? (od siebie polecam langosze koło centralapartmanów w Starym Smokovcu, a jak kto ma czas to gulasz segedyński w tym samym miejscu też jest pyszny)Jakie macie patenty na mocowanie chipsów do roweru tak, żeby dało się jeść w trakcie jazdy? (kiedyś woziłem w sakwie na przednim widelcu, ale już nie jeżdżę z sakwami)Coś polecacie do jedzenia w którymś schronisku na trasie? (ja polecam naleśniki z jagodami na Przehybie)
Na Słowacji to przede wszystkim trudno znaleźć coś otwartego w nocy. W Liptovskim Mikulašu powinna być stacja 24h, prawdopodobnie jedna też w Namestovie.
Batony, żele, przekąski wrzucam w torebkę na ramie
Nie wyobrażam sobie Słowacji po zmroku , gdyż zjazdy z powyższych PK odbywają się po czymś co asfaltem nie jest.
Zapowiada się niezła przeprawa logistyczna. Będę chyba bidony po krzakach zostawiał na dole podjazdów.A są na trasie po Słowackiej stronie jakieś ujęcia czystej wody? Strumienie, źródełka?