Oj raniutko startujecie- hulaki.ja chciałbym o 9-tej. Skrzychu wysłałeś już książki? ,/ wyjeżdżam w tym tygodniu i mnie nie będzie w domciu./
Czy na Słowacji też tak "waliło żabami" ?? pomny jakości dwóch głównych podjazdów u sąsiadów obawiam się ,ze zapowiadana wersja terenowa Hulaki może się ziścić już za tydzień podjazd pod Ziarską ciągnie się wzdłuż potoku , nic nie stoi przyrodzie na przeszkodzie ,żeby rozszerzyć koryto o ten pseudoasfalt.U nas chyba raczej wyschnie , Małe Ciche i okolice raczej nie są na nawigacyjnym szlaku , a Kamienica i Ochotnice , jeżeli są przedmiotem wyboru to raczej będą przejezdne ,albo są łatwe do objechania.Co do mnie na nieliczne wytypowane odcinki offroadowe wezmę raczej chyba zamiast lekkich trailowek nieco cięższe "błotowgryzające" obuwie.
Podobno szykują się jakieś absurdalne upały, więc chyba warto tak zaplanować trasy, by zawsze w pobliżu był chłodny potok
Cytat: emes w 23 Lip 2018, 14:33Podobno szykują się jakieś absurdalne upały, więc chyba warto tak zaplanować trasy, by zawsze w pobliżu był chłodny potok Termy w Bukowinie będą lepszym rozwiązaniem
Piątek... któraś rano. O której warto opuszczać Kraków?