Hej,Tak z ciekawości, w jaki sposób wracałeś?
Chciałem oglądnąć ale brak jakichkolwiek podpisów pod zdjęciami skutecznie mnie powstrzymał od tego pomysłu.
Cytat: rmk w 5 Paź 2017, 15:46Chciałem oglądnąć ale brak jakichkolwiek podpisów pod zdjęciami skutecznie mnie powstrzymał od tego pomysłu.Niby jak ma to zrobić? W Google zdjęcia nie można podpisywać pojedynczych zdjęć.
Cytat: Sedymen w 5 Paź 2017, 16:17Cytat: rmk w 5 Paź 2017, 15:46Chciałem oglądnąć ale brak jakichkolwiek podpisów pod zdjęciami skutecznie mnie powstrzymał od tego pomysłu.Niby jak ma to zrobić? W Google zdjęcia nie można podpisywać pojedynczych zdjęć.A jest jakiś przymus korzystania z Google zdjęcia? Ja też lubię wiedzieć co oglądam. Bez tej informacji traktować można taką relację tylko jako samochwalstwo i należałoby je wrzucać do wątku "Zdjęcia", gdyby taki istniał.Informacja o tym, co zdjęcie przedstawia, pozwala oglądaczom jakoś z tej foty skorzystać. W innym wypadku jest to tylko oglądanie obrazka.DanielKot, nie przejmuj się tą wymianą poglądów. Twoja wyprawa bardzo mi się podoba i liczę na relację z kolejnych. Z podpisanymi fotami ed.Za długo pisałem...Namiot to decathlonowy wynalazek za stówkę? Pytam, bo niedawno była dyskusja o niskobudżetowym namiocie i jako jedna z propozycji pojawił się tam ten produkt.Na Twoich fotach raczej nie zachęca do zakupu Jak się spisywał?
Niby jak ma to zrobić? W Google zdjęcia nie można podpisywać pojedynczych zdjęć.
Podpisane foty już są