Pewien wzrost cen jest zrozumiały. Ale tu jest cena zupełnie oderwana od rzeczywistości, grube przegięcie, to co dają organizatorzy nawet 1/2 tego co trzeba zapłacić nie jest warte.
Tylko o 10 zł jest drożej na TdPom z trasą ponad 700km i dwukrotnie wyższą liczbą PK. Reszta świadczeń podobna, włącznie z koszulką.
440zł za trasę 500km z kiepskimi organizatorami, co w zeszłym roku notowali bardzo duże wpadki - to już jest zdrowe przegięcie.
... 440zł za dobowy maraton 500km - to grube przegięcie. ...
Cytat: Wilk w 26 Lis 2018, 20:03... 440zł za dobowy maraton 500km - to grube przegięcie. ...Niestety to trochę dużo, biorąc pod uwagę prestiż tej imprezy.Dwa razy startowałem na Pięknym Wschodzie i chciałem pojawić się na Pięknym Zachodzie. Niestety na etapie zimowego planowania sezonu trzeba wziąć kalkulator do ręki i przy danej imprezie policzyć nie tylko wpisowe, ale i dojazd, jakiś nocleg, wyżywienie. Kwota udziału rośnie, a bierzemy udział w iluś imprezach w roku. Jeżeli Piękny Zachód nie jest dla mnie docelową imprezą, to wysokie wpisowe skłania do szukania tańszych i równie atrakcyjnych ofert w okolicy tego terminu.
260 pln bez koszulki.Jest info.
Poza tym trasę dobieram do swoich upodobań, przeważnie kieruję się w stronę Roztocza lub Gór Świętokrzyskich... Gdyby ktoś kiedyś chciał się przejechać to zapraszam do siebie (termin, trasa i dystans do ustalenia, na podwórku kilka namiotów się zmieści)
Cytat: Raphael w 28 Lis 2018, 10:04Poza tym trasę dobieram do swoich upodobań, przeważnie kieruję się w stronę Roztocza lub Gór Świętokrzyskich... Gdyby ktoś kiedyś chciał się przejechać to zapraszam do siebie (termin, trasa i dystans do ustalenia, na podwórku kilka namiotów się zmieści)a z przyjemnością, jakbyś coś rzucił z wyprzedzeniem z chęcią bym się przejechał
Może zacznie się tworzyć nowa świecka tradycja. Ile zjem za tyle płacę a medali już cała fura.
Cytat: hansglopke w 2 Gru 2018, 12:36Może zacznie się tworzyć nowa świecka tradycja. Ile zjem za tyle płacę a medali już cała fura.Maja Włoszczowska reklamowała ostatnio kolonoskopię, może byś się wybrał?