Autor Wątek: Podkarpacie i okolice  (Przeczytany 84620 razy)

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Odp: Podkarpacie i okolice
« 6 Maj 2021, 17:52 »
Ach, mur z podkładów przy zlikwidowanym przejściu przez tory, pamiętam, bardziej ze względu na wysokie pokrzywy przez które trzeba było go obchodzić, początek maja jednak lepszy niż czerwiec.

Offline Mężczyzna Thedio

• Miasto: Łańcut
  • Na forum od: 26.02.2013
« 8 Maj 2021, 20:13 »
Ja też zrobiłem parę zdjęć: https://photos.app.goo.gl/Khm1DJMpXFSSTN6j6

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
« 9 Maj 2021, 19:52 »
Dział wycieczki, a mnie z ekskursji wyszła raczej przejażdżka. Okazało się, że pierwszy lepszy wymagający pogodowo wyjazd a ja ciepła klucha jestem. No, ale miałem swoje powody. Mimo wszystko zapraszam

https://photos.app.goo.gl/WAc5Dw2xApaiqfJS7
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna zarazek

• Miasto: Okolice Wwy
  • Na forum od: 09.03.2007
    • http://zarazek.bikestats.pl
« 10 Maj 2021, 12:18 »
To ten weekend był jeszcze zimniejszy, deszczowszy i wiatrowszy od majówki?
Brylińce - Cisowa, oprócz podstępnych brodów i zrywki, to da się tam po deszczu jechać, czy więcej pchania?

Offline Mężczyzna walsodar

• Miasto: Łańcut/Ząbki
  • Na forum od: 11.03.2013
« 19 Maj 2021, 13:50 »
Brylińce - Cisowa, oprócz podstępnych brodów i zrywki, to da się tam po deszczu jechać, czy więcej pchania?

Kiedyś jechałem pchałem tamtędy po kilku deszczowych dniach. Pchanie było głównie zaraz za Cisową, dalej mokro i syfiaście, ale przejezdnie.

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
« 19 Maj 2021, 22:04 »
Przepraszam Mariusz jakoś mi umknęło.
Tak poza brodami w sumie da się jechać. Miejscami był problem ze zrywką. Tylko tyle i aż tyle.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
« 23 Cze 2021, 12:12 »
Po trochę pechowym wyjeździe,
Ciężko pisać o wycieczce. Dlatego wrzucam tutaj. Plany pokrzyzowały migdały młodszego z uczestników. Przejechaliśmy tylko małą pętlę. Duża od nightwatch'a pozostaje na później.
https://photos.app.goo.gl/7mVQ9AEyWcXZpPmeA
pojechaliśmy oglądać Twierdzę Przemyśl. Była to kontynuacja wątku militarnego z tamtego roku, kiedy to eksplorowaliśmy z młodszym synem na Roztoczu bunkry Linii Mołotowa. W związku z czym wybraliśmy się w ten ekstremalnie upalny weekend pociągiem do Przemyśla. Dostaliśmy trochę w kość, ale było fajnie ...
fotki : https://photos.app.goo.gl/A1huow4iUGBfCGrJ9
- Gandhi

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 23 Cze 2021, 20:12 »
#Roch, masz może ślad wycieczki Linią Mołotowa.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
« 27 Cze 2021, 07:32 »
Sorki, że tak długo czekałeś na jakąkolwiek odpowiedź. Wynikało to z tego, że szukałem śladu. Mam tylko taki jak w relacji. Nic więcej nie znalazłem.
Ps. Ja próbowałem to sobie opracować z tych "przewodników turystycznych" co je kiedyś zamieszczał Rado.
PW.
- Gandhi

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 27 Cze 2021, 09:18 »
Dzięki. Będę rzeźbił

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna alex62

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 11.01.2015
« 20 Lip 2021, 07:31 »
A możesz zdradzić co masz podwieszone pod Brooksem ?

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
« 20 Lip 2021, 08:16 »
Blackburn Outpost, ale taki zaciągany na dwie taśmy od spodu. Taki jak tu:
- Gandhi

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
« 7 Paź 2021, 08:50 »
Tak jak napisał Paweł
W miniony weekend wybraliśmy się w składzie: Roch, Średni, Mikołaj i Ja, na pogranicze Polsko-Słowackie. Pomysł wycieczki ściągnęliśmy od kolegi forumowego walsodar , on był tam rok temu. Oj było bardzo miło pod względem ludzkim. Bardzo widokowo pod względem Jesiennym. I smacznie bo było ognisko, od kiełbas, grzanek po pieczone ziemniaki kończąca a i udało się wypić lanego Sariśa, więc wyjazd w pełni skonsumowany.
Pogoda oczywiście zamówiona. Bo co to za przyjemność jeździć w deszczu lub gdy jest zimno. Dodam tylko, że to robi się powoli taka nasza tradycja, bo to już nasz trzeci wspólny wyjazd z Pawłem w tym okresie.
Na razie zdjęcia mojego brata.
https://photos.app.goo.gl/y4CYkF8rDBFvXB5YA
- Gandhi

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
« 11 Paź 2021, 20:52 »
Tymczasem zanim pochłoną nas wątki typu "Żegnaj Europo" lub inne tego typu rowerowe i turystyczne sprawy zapraszam na Bieszczady widziane radosną jesienią. W ferii unikalnych barw i kolorów. Niespieszne, pachnące grzybami i zacierem. Naznaczonych trudną historią pogranicza kultur i wpływów różnych nacji, które kiedyś żyły tu razem, a "później wbrew sobie. Miejsca czasami puste tak bardzo, że tylko dzikie jabłonie przypominają, że kiedyś tętniło tu życie.

Foty: https://photos.app.goo.gl/d7THc8z97NaFRNMP7
- Gandhi

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 12 Paź 2021, 08:25 »
bardzo fajny wypad. Widzę, że to rejony przez które jechaliśmy do deszczowej Ukrainy. Też bym chętnie tam to przejrzał dokładniej. Fajna ekipa to i fajny wyjazd. Pozdrawiam Was.
Czy przy okazji możesz wyjaśnić zalety i wyższość tej torby co masz ze Średnim z tyłu?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum