Jak wiadomo nie będzie punktu z jedzonkiem.Gdzie po drodze (ok 3setnego km) będziemy mogli jakiś solidny obiad zjeść?22.04 niedziela z zakazem handlu.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Ja będę kręcił. Wątpię bym do rana niedzieli dojechał, więc rozkmina całkiem na miejscu.
Cytat: starszapani w 5 Kwi 2018, 09:19Jak tam kondycja? Dzisiaj setkę przekroczę. W ciągu prawie dwóch tygodni tyle naciułałem.
Jak tam kondycja?
Hejpytanie mam i prośbę w jednym: czy w niedzielę, ktoś z Was będzie wracał samochodem i mógłby zabrać mnie i moje graty? Sprawdzam opcje kolejowe i połączenia do Krakowa, więc w zasadzie niemal każdy kierunek (Trójmiasto, Poznań, Łódź, Warszawa etc.) są mi na rękę.
Cytat: skrzysie.k w 13 Kwi 2018, 07:34Hejpytanie mam i prośbę w jednym: czy w niedzielę, ktoś z Was będzie wracał samochodem i mógłby zabrać mnie i moje graty? Sprawdzam opcje kolejowe i połączenia do Krakowa, więc w zasadzie niemal każdy kierunek (Trójmiasto, Poznań, Łódź, Warszawa etc.) są mi na rękę.Warszawa może być?
Dzięki za odzew!Pozdraw - Krzysiek
To ja tak zrobie tylko ustalmy sobie gdzie mamy skracać aby tych 300 nie wyszło na\m 5 rodzajów;)