To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
witam , mam pytanie, bo czytam i nie widze , być może ślepy jestem , ale czy tym maratonem otworze sobie drogę do BBT 2018 ?? czyli jest ten maraton klasyfikowany do MP ? dz i pozdrawiam
czy tym maratonem otworze sobie drogę do BBT 2018 ??
Ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w...........łańcuch.
Może jest już zapisany a potrzebuje tylko kwalifikacji.
lesiak82, drogę sobie otworzysz (w sensie przygotowań i treningu), ale kwalifikacji nie uzyskasz.
Cytat: Turysta w 9 Gru 2017, 11:12lesiak82, drogę sobie otworzysz (w sensie przygotowań i treningu), ale kwalifikacji nie uzyskasz.W pierwszym poście olo pisze że ukończenie tego maratonu w czasie poniżej 30h daj kwalifikację do przyszłorocznego BBTour.
Cytat: lesiak82 w 8 Gru 2017, 19:31witam , mam pytanie, bo czytam i nie widze , być może ślepy jestem , ale czy tym maratonem otworze sobie drogę do BBT 2018 ?? czyli jest ten maraton klasyfikowany do MP ? dz i pozdrawiamAni dzień dobry, ani pocałuj mnie w...........łańcuch.
Potwierdzam, uzgodnione wszystko z Robertem Janikiem. Złamanie 30 godzin zapewnia kwalifikację do BBTouru.Osoby, które będą starały się o kwalifikację (tzn. jej jeszcze nie mają) będę prosił przed startem o zaznaczenie tego. Będę też od tych osób wymagał jakiegoś potwierdzenia przejazdu trasy (najlepiej plik .gpx, lub ewentualnie ustalimy miejsca gdzie trzeba będzie zrobić zdjęcie) - ja wszystkim ufam, ale skoro mam zaręczyć Robertowi że dana osoba spełniła wymagania, to wolę mieć na to papier
a witam to nie przywitanie ??
Nie wiem, czy jest sens tłuc 2 maratony po 500 km w odstępstwie jednego tygodnia, czy darować sobie takie wyzwanie i zdecydować się na jedną opcję?Czy wybierać pomiędzy 3 szansami (Kaszuby, PW i MP) czy dwoma (Kaszuby lub PW i MP) na kwalifikacje?