Ognisko będzie bardzo upierdliwe i zabierze o wiele więcej czasu niż jakiekolwiek inne metody. Dochodzi problem z zagrożeniem pożarowym albo z mokrym drewnem jak będzie lało przez parę dni.
Pokażcie wasze rowery na Maraton:)
Cytat: Księgowy w 20 Cze 2018, 19:21Pokażcie wasze rowery na Maraton:)Jeszcze nie zdecydowałem ostatecznie, ale chyba na tym pojadę... oł fak dżony , ale pojechałeś 🤺 z tym wyborem 🙂
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Jedyny, który nie będzie marudził na nierówności, bo ich po prostu nie poczuje.
oł fak dżony , ale pojechałeś 🤺 z tym wyborem 🙂
Kurcze - fat z amorem? Ale to musi być COMBO. Same opony dają ysk amortyzacyjny, a amortyzator? Pewnie czujesz jakbyś na łóżku wodnym jechał:P
Pytanie tylko czy opory toczenia nie zabiją go na asfaltach i równych wygodnych szutrach. Jeżeli wierzyć, że jest ich ok 500 km, to teraz wyobraź sobie, że jedziesz 700 km w terenie, a potem bezpośrednio później Maraton Podróżnika na fatbikeu
O ile, zanim dojedzie do nierówności, nie rzuci tego czołgu w krzaki i nie kupi na wiosce po drodze jakiegoś innego roweru.PABLO
Fatem nie miałem okazji jeździć. Mam "plusa" (27.5+). Odkąd spróbowałem, w trudniejszym terenie nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. Byle tylko na maksa spuścić ciśnienie i można ruszać ku przygodzie. Ale na asfalcie jeździ mi się na tym rowerze bez przyjemności.PABLO
Może puścimy dzień wcześniej zawodników na fatbike, położą wszystkie trawy na wałach