Niestety mój garniak padł w poniedziałek wysyłam do naprawy lecz do piątku nie wróci zostaje telefon i tu pytanie jaki program polecacie i drugie pytanie da się wgrać tą trasę do Endomondo ?
Cytat: Jester12 w 29 Cze 2018, 15:53Niestety mój garniak padł w poniedziałek wysyłam do naprawy lecz do piątku nie wróci zostaje telefon i tu pytanie jaki program polecacie i drugie pytanie da się wgrać tą trasę do Endomondo ?Ja wgrałem aplikacje "GPX Viewer" - prowadzić nie będzie, ale widzimy ślad i siebie samego. Mapę można powiększać dowolnie, żeby lepiej widzieć szczegóły. Oczywiście My, czyli kropka na ekranie, zawsze jesteśmy w punkcie centralnym ekranu, przesuwa się mapa podczas jazdy . Już raz mi się sprawdziło, a teraz bez problemu weszła mi mapa Wisły1200. W ten weekend testuję, bo do trasy mam blisko.
Skrobnąłbyś parę słów co tam poupychałeś po tych workach i torbach.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Nigdy bym nie przypuszczał, że dętka waży ćwierćkilo
Poniżej rozpiski, nie uwzględniłem ubrań, które będę miał na sobie w trakcie jazdy (spodenki, koszulka, kask, rękawiczki, skarpetki, buty)
Model bez zamka
Cytat: PABLO w 18 Cze 2018, 10:59Skrobnąłbyś parę słów co tam poupychałeś po tych workach i torbach.No to policzyłem skrupulatnie wszystko w Excelu. Według wersji pierwotnej wyszło 27,405 kg. Dużo. Odchudziłem rozpiskę względem pierwszej wersji o kuchenkę, liofilizaty, linkę do roweru i spodnie cywilne, co oznacza, że będę cały dzień w pociągu do Wisły w kolarskich i osiągnąłem "fenomenalny" wynik 25,55 kg No nie wiem czy te niecałe 2kg są tego warte Oczywiście, jeszcze jakieś grosze można urwać, tu pokombinować, tam coś odrzucić, ale 25 kg to waga taka realna. Nigdy bym nie przypuszczał, że dętka waży ćwierćkilo ;-)Poniżej rozpiski, nie uwzględniłem ubrań, które będę miał na sobie w trakcie jazdy (spodenki, koszulka, kask, rękawiczki, skarpetki, buty)