Pobrany plik gpx nie wyświetla mi się w komputerze
Pokonanie całej Trasy RMW1200 musi nastąpić bez wsparcia z zewnątrz. Znaczy to tyle, że jeśli chcesz jechać w czystych spodenkach, musisz je mieć ze sobą, wyprać albo kupić po drodze. Zasada ta dotyczy wszystkich aspektów pokonania Trasy RMW1200, w tym jedzenia, picia, spania, serwisu sprzętu. Wszyscy muszą mieć równe szanse.Wygląda na to, że jak się mieszka po drodze i chałupę się ma za własną kasę, to można przenocować. Jeśli dom jest np teściowej to nie
Cytat: m.arek w 7 Lis 2017, 21:00Pokonanie całej Trasy RMW1200 musi nastąpić bez wsparcia z zewnątrz. Znaczy to tyle, że jeśli chcesz jechać w czystych spodenkach, musisz je mieć ze sobą, wyprać albo kupić po drodze. Zasada ta dotyczy wszystkich aspektów pokonania Trasy RMW1200, w tym jedzenia, picia, spania, serwisu sprzętu. Wszyscy muszą mieć równe szanse.Wygląda na to, że jak się mieszka po drodze i chałupę się ma za własną kasę, to można przenocować. Jeśli dom jest np teściowej to nie Oczywiście, że tak. Trzeba tylko tę własną chałupę udostępnić wszystkim uczestnikom.
Cytat: Turysta w 5 Lis 2017, 15:46Pobrany plik gpx nie wyświetla mi się w komputerzeO widzę, że plik już naprawiony i działa (na komputerze, na garmina trochę za duży).
Jeszcze za duży !?!?! ciąłem całą noc i znowu się namnożył.
Ciekawy maraton warty rozważenia, ale chyba nie w 2018... chętnie bede obserwował, jak wypali to wpisze do kalendarza.