Liczba zgłoszonych uczestników szybko wzrasta (za chwilę przekroczy 50)
Cytat: wiki w 14 Lis 2017, 07:53Liczba zgłoszonych uczestników szybko wzrasta (za chwilę przekroczy 50)Już jest 55 śmiałków
Wystarczy mi w formularzu zapis, że zgadzam się by wszystko.
Wyrażam zgodę na publikację podanych danych i wizerunku
Świetny pomysł! Zapisałbym się ale formularz wymaga bym wyraził zgodę na publikację wszystkich moich danych adresowych. Zatem poczekam, postoję.
Liczba zgłoszonych uczestników szybko wzrasta (za chwilę przekroczy 50), a mnie przypomniało się, że kiedyś podczas maratonów MTB rywalizowano na trasie GIGA o długości 200 km. Ostatni taki dystans był na maratonie w Bydgoszczy w 2003 r. Później znaczenie słowa "giga" w maratonach MTB mocno zmieniło swoje znaczenie. Wiem, są maratony 12 i 24h ale kręcenie się w kółko na 20-30 km pętli to zupełnie inna sprawa.W ramach promocji maratonu Wisła (maraton w Bydgoszczy rozgrywany był na nadwiślańskich terenach na odcinku Bydgoszcz-Grudziądz) i autopromocji relacja z ostatniego "gigamaratonu" MTB.http://kwiki.republika.pl/mtb200.html
Zastanawiam się nie wiem jaki rower wybrać, a takim można?? :-) www.facebook.com/futurism/videos/882574151921785/