W tym roku w imieniu Legionowskiej Katorgi planuje zrobić punkt w Jabłonnie koło Warszawy. Pewnie wszystkich nie obsłużę, ale może kilkoro z was napełni u mnie bidony
Cytat: Księgowy w 5 Lip 2019, 12:09W tym roku w imieniu Legionowskiej Katorgi planuje zrobić punkt w Jabłonnie koło Warszawy. Pewnie wszystkich nie obsłużę, ale może kilkoro z was napełni u mnie bidonyA czy to jest zgodne z regulaminem maratonu?
Jeżeli pomoc dotyczy większej ilości przypadkowych osób to dlaczego nie. Złamaniem regulaminu byłaby pomoc skierowana tylko dla konkretnej osoby. Na MRDP na taką pomoc mogliśmy liczyć np. przy promie.
W Goczałkowicach za zalewem polowałem na Was z aparatem: [...] Troszkę z tego się uzbierało, miłego oglądania
Cytat: Fanky w 6 Lip 2019, 18:03W Goczałkowicach za zalewem polowałem na Was z aparatem: [...] Troszkę z tego się uzbierało, miłego oglądaniaTrzeba było robić z boku, powstałaby ciekawa galeria rozwiązań przewozu ekwipunku.Jak na gravelowy maraton przystało, ... same gravele (po polsku).
Dwa fatbike zauważyłem, to chyba najmniej rozsądny wybór.Widzę Wilka ...ale jakoś towarzysko jedzie, zostało mu to po Podróżniku 😀
Po dzwonie na 1 (!!!)