Cytat: Johnny_n w 27 Wrz 2021, 11:05Oficjalnie miałem kończyć karierę po MRDPCo to znaczy "kończyć karierę"?
Oficjalnie miałem kończyć karierę po MRDP
Ten limit 250 godzin na dwustronną edycję już dużo bardziej wymagający, robi się fajne wyzwanie z tego.
Natomiast limit na tym poziomie - to wycina typowego uczestnika Wisły, by to zrobić w 250h to trzeba być w stanie klasyczną Wisłę zrobić poniżej 100h
Tyle, że trasa nudna, dwa razy to samo klepać to trochę słabo.
Cytat: zly-sze w 27 Wrz 2021, 11:50Cytat: Johnny_n w 27 Wrz 2021, 11:05Oficjalnie miałem kończyć karierę po MRDPCo to znaczy "kończyć karierę"?No fakt, to brzmi zbyt szumnie. Zwyczajnie kiedyś trzeba odpuścić, choć nie wiem czy tak po prostu się da...
(...) Zwyczajnie kiedyś trzeba odpuścić (...)
No jak to tak? Że co niby miałbyś odpuścić?
Na szczęście nie wszyscy żyją w kulturze obrazkowej Instagrama i FB; jeszcze są ludzie dla których liczy się treść, a nie forma
Fajnie, że tą swoją przygodę z W1200 zapewne pięknie opisałeś. Ale:1. strona na której to zamieściłeś to chyba jakaś archiwalna struktura pierwszych kodów html?2. bez opcji zooma lub okularów nie podchodź bo rozmiar fontu to chyba szóstka?3. każde przejście na koleją stronę to otwarcie nowej karty w przeglądarce co jest kompletnie bez sensu.
Problemy pierwszego świata Na szczęście nie wszyscy żyją w kulturze obrazkowej Instagrama i FB; jeszcze są ludzie dla których liczy się treść, a nie forma