Autor Wątek: Lubelska Pętla Bieszczadzka lipiec 2018  (Przeczytany 1619 razy)

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
  • Miasto: Lublin
  • Na forum od: 13.01.2012
Witam

Poniżej wrzucam propozycję trasy na lipiec 2018

termin:
start 2018-07-07 (sobota) 01:00
Jeśli komuś nie pasuje godzina startu, startuje o dowolnej innej godzinie.
w przypadku braku zgłoszeń spoza lubelskiego, małej liczby uczestników (do trzech osób) możliwe dostosowanie terminu wyjazdu do pogody, maksymalne przesunięcie o 2 tygodnie tj. możliwy start 14 lub 21 lipca)

miejsce startu:
Lublin, ACK Chatka Żaka (miasteczko akademickie)

trasa:
https://www.gpsies.com/map.do?fileId=vdagzlhmkgayekka

noclegi:
akademiki UMCS, w okresie letnim istnieje możliwość wynajęcia pokoi, aktualizacja pojawi się w maju/czerwcu 2018. Nocleg oddalony od startu o 500 metrów

nocleg w Bieszczadach
opcjonalny, niekonieczny, jeśli ktoś potrzebuje przejechać całość jednym ciągiem proszę bardzo.
Nocleg celowany w Wetlinę - Hotel Górski
Adres: Wetlina 49, 38-608 Wetlina
Telefon: 13 468 46 34
w przypadku większej ilości uczestników nocleg ogarniany jednorazowo przeze mnie do 10 czerwca 2018, w przypadku małej liczby uczestników (do 3 osób) które są zdecydowane na nocleg będzie on załatwiany na ostatnią chwilę tak by zobaczyć prognozy pogody - z tygodniowym/3dniowym wyprzedzeniem

formuła
samowystarczalność
staramy się jechać razem chyba że ktoś będzie miał wybitnie szybsze/wolniejsze tempo, wspólna jazda nie jest przymusem
wyjazd rekreacyjny, jak ktoś chce się ścigać proszę bardzo
każdy jedzie na własną odpowiedzialność

termin zgłoszenia:
dowolny, 1 czerwca dogadujemy czy termin startu jest sztywny czy elastyczny - na tą chwilę jest sztywny i ustalamy czy zaklepujemy noclegi czy też czekamy do końca z rezerwacją.

temat równolegle omawiany na
http://forum.rowerowylublin.org/thread-10421.html

lista chętnych
1. login
2. mamusz
3. MarekK RL ?

PS. w związku z ograniczeniem możliwości edytowania postów nie będę mógł aktualizować wiadomości w tym miejscu. Trzeba będzie przekopać się przez wątek, Myślę że nie będzie on szczególnie długi. Pełna aktualizacja treści będzie pod linkiem Rowerowego Lublina - link powyżej
« Ostatnia zmiana: 8 Lis 2017, 19:29 login »

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
Piękna trasą. Ma tylko jedną wadę. Termin pokrywa się z priorytetowym dla mnie Maratonem Wisła. Mam nadzieję, że wyjazd się uda i na stałe wejdzie do kalendarza. Wtedy może na II edycji.
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 49%]

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
W Bieszczady zawsze i wszędzie :)
Bardzo fajny trening przed BBT. Jestem prawie z lubelskiego (brakuje mi jakieś 20 km:)

lista chętnych
1. login
2. mamusz

Offline Mężczyzna Adamo

• Miasto: Szczebrzeszyn
  • Na forum od: 30.01.2016
Pytanie do Orga:
Czy można precyzyjnie określić termin startu (mety wszak się nie da). Wiem, że może lepiej będzie wtedy albo wtedy ale może jak nie będzie lepiej to  będzie w sam raz 🚴😁

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
Czy można precyzyjnie określić termin startu

start:
2018-07-07 (sobota) 01:00
Lublin, ACK Chatka Żaka (miasteczko akademickie)

na tą chwilę termin sztywny, Jest bardzo dużo czasu, wyjazd podany z wyprzedzeniem tak by można go było uwzględnić w swoim kalendarzu.
Traktuję przejazd jako trening przed BBT - rozważam przejechanie całości jednym ciągiem.

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
Up.
Proponuję przejazd z noclegiem bez robienia całości na raz. Nocleg pomiędzy Wetliną a Soliną.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum