Też się zapisałem chociaż dystans mnie przeraża
Jak wygląda sprawa pomocy dla uczestników wyścigu od osób postronnych/trzecich?
Start znad alpejskiej perełki, czyli pięknego jeziora Garda, PK1 - Praga, PK2 - Warszawa, PK3 - Tallin, PK4 - Rovaniemi, meta - Nordkapp.
Takie trochę Eurocity Race
Szkoda, że piszą o full outline of the route - bo w Polsce mogą naprawdę puścić słabymi drogami, na mapie wyglądają one fajnie, ale pytanie, czy sprawdzą całą trasę w realu.Co do Inflantów, to jest pewien problem z szosą A1/4, która jest jedyną drogą wzdłuż wybrzeża, ma ruch tranzytowy, brak pobocza, prędkości autostradowe i biegnie nią Eurovelo. Na tej drodze średnio na kilometr rzucałem po dwie trzy klątwy na kierowców, bo to była jedyna forma odreagowania. Na mapie wyglądało to super - europejski szlak rowerowy, w opisach osobna droga dla rowerów. G.prawda. Miałem tam najlepszą średnią na wyprawie, chyba coś koło 35 km/h pod wiatr rzędu 30 km/h. Adrenalina.
Mam zdecydowanie mniejsze oczekiwania marzeniem jest ukończyć .Masz już jakiś zarys dotarcia do Arco ?
Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu . Zebrałeś wielkie doświadczenie na MRDP, a doświadczenie w tej branży to klucz do sukcesu, więc równie dobrze możesz mi dołożyć
Mam zdecydowanie mniejsze oczekiwania marzeniem jest ukończyć . Masz już jakiś zarys dotarcia do Arco ?
Przez chwilę myślałem, że zaszła pomyłka i trafiłem do wątku "humor"
Z Katowic można się tanio dostać samolotem do Bergamo, ale stamtąd pozostaje jeszcze 140 km do Arco i się zastanawiam jak to ugryźć
Ja z dużą niecierpliwością czekam na trasę, ciekawe kiedy ją opublikują.
A może tak zaproponować organizatorom pomoc już na etapie planowania trasy? Poprowadzenie ciekawej i bezpiecznej trasy z pomocą naszej społeczności byłoby dobra opcją. Wystarczy żeby podali jakiś zarys, a my moglibyśmy to zweryfikować i podać ewentualne alternatywy.