ostatni odcinek nie wyświetla się...
Ja jeszcze nie dostałem maila od organizatorów.
A 560-568km na szóstej części też wygląda wesoło
Podobno wymagane jest zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do startu. Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie? Do jakiego lekarza trzeba się udać i jak coś takiego wygląda? Może to być zwyczajny rodzinny lekarz, czy lekarz medycyny sportowej?
Ja kiedyś brałem od internisty.
Cytat: Hipek w 27 Cze 2018, 11:24Ja kiedyś brałem od internisty.Moja lekarz rodzinna (sama jeździ, jej mąż i syn ścigają się w MTB) popukała się kiedyś w głowę i powiedziała, że "nigdy" mi nie da takiego świstka.Marek
Cytat: memorek w 27 Cze 2018, 11:41Cytat: Hipek w 27 Cze 2018, 11:24Ja kiedyś brałem od internisty.Moja lekarz rodzinna (sama jeździ, jej mąż i syn ścigają się w MTB) popukała się kiedyś w głowę i powiedziała, że "nigdy" mi nie da takiego świstka.MarekMoże nie jesteś wystarczająco zdrowy?
Jeżeli chodzi o zdrowie psychiczne to kto z nas jest zdrowy. Kto normalny jedzie na 1000 czy więcej kilometrów.
Cytat: byczys w 19 Cze 2018, 19:58Podobno wymagane jest zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do startu. Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie? Do jakiego lekarza trzeba się udać i jak coś takiego wygląda? Może to być zwyczajny rodzinny lekarz, czy lekarz medycyny sportowej?Ja kiedyś brałem od internisty.
dź do swojego lekarza domowego i poproś o zaświadczenie o stanie zdrowia. Wydawane jest bezpłatnie. Jak nie jesteś pewien jej (jego) reakcji to nie informuj, że to ultramaraton a zwykłe zawody rowerowe. Miałem takie papiery na BBTour a i tak nikt ich nie oglądał