No prognoza opiewa na ....
No prognoza opiewa na +35/+36 w cieniu dla Bolzano. O której w sobotę startujecie?
Nie jestem sportowcem to się wypowiem.Jak bym miał startować w takich zawodach to bym był jak najdalej od komentatorów i wszelkich prognoz. Niby to tylko wróżenie, ale ... niekorzystne prognozy mogą zniszczyć całą nadzieję i odebrać siły oraz wolę walki, za to nadzieja na to, że będzie dobrze, może dodać sił na wagę zwycięstwa. To działa podświadomie.
Dlatego osobiście staram się jak najmniej sprawdzać prognozy i znajomych wysyłających do mnie jakieś informację też proszę o całkowite omijanie tego tematu
moze Daniel udostępni wam platformę SMS i będziecie mogli chociaż z tego korzystać. Na TCR tak robiliście i fajnie działało. Nie jest to wprawdzie to samo co relacja na żywo no ale lepszy rydz niż nic.
Cytat: kosola w 20 Lip 2018, 19:17 moze Daniel udostępni wam platformę SMS i będziecie mogli chociaż z tego korzystać. Na TCR tak robiliście i fajnie działało. Nie jest to wprawdzie to samo co relacja na żywo no ale lepszy rydz niż nic.Nie ma problemu, tylko zawodnicy niech się okresla czy chcą w ten sposób relacjonowac swoje zmagania.Jedyne co potrzebuję to nr tel używany na trasie i zdjęcie o ile nie ma w systemie.
Rzuciłem okiem na trasę w Warszawie, bo to jedyne miejsce z trasy które dobrze znam. Hmm...Trasa prowadzi m.in pod prąd ulicą oraz po schodach i to w rejonie gdzie jest dużo ścieżek rowerowych.
Stanisław Piórkowski spakowany i gotowy do drogi , waga całości 16 kg , szacowany czas przejazdu 12 dni;)
te 16kg to z pełnymi bidonami?Czy ktoś jeszcze pisze się na relację SMS?
Opona to 25 czy 28?
Cytat: sombra w 24 Lip 2018, 08:35Opona to 25 czy 28?Nawet nie wiem czy nie więcej niż 28, w każdym razie opony pancerne, o gumy raczej się Stasiu nie powinien obawiać